Brabant Oor tijdelijk gesloten!

Foto: Brabant Oor

WAALWIJK – In verband met het Coronavirus (COVID-19) heeft Brabant Oor besloten om de komende twee weken haar deur te sluiten. Wij staan voor kwaliteit en goede zorg en vinden uw gezondheid de hoogste prioriteit. Om goede hoorzorg te kunnen bieden staan wij in direct contact met mensen. Het is daarom met de huidige ontwikkelingen en het advies van de RIVM voor ons niet verantwoord om de deur open te houden, aldus Alexander Vermeer.

We blijven wel bereikbaar om service te kunnen verlenen. Voor vragen, problemen of afspraken kunt u ons altijd bellen (0416-778 660) en zullen dan direct een passende oplossing vinden. Indien men batterijen of ander onderhoudsartikelen nodig heeft kunnen wij deze kosteloos toesturen zodat niemand niet de deur uit hoeft.

Wij houden de ontwikkelingen en het advies van de RIVM nauwlettend in de gaten. Na deze twee weken zullen wij per week de huidige situatie beoordelen en indien nodig de winkeldeur langer gesloten houden. Wij vertrouwen op uw begrip en staan altijd voor u klaar. Team Brabant Oor. [email protected] Telefoon: 0416- 778 660

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden