Uitbreiding ambassadeurs bij Inloophuis Toon

Rolf Balkenende (links) en Sjaak Koolen (rechts)
Foto:

WAALWIJK – Onlangs is het genootschap van de ambassadeurs van het inloophuis uitgebreid met twee alom bekende personen: Sjaak Koolen uit Waalwijk en Rolf Balkenende uit Kaatsheuvel.

Sjaak is gepensioneerd journalist van het Brabants Dagblad. Tijdens zijn werkzame periode was hij, samen met Ina van Cromvoirt, een van de grote kartrekkers van het Kersthuis. De fantastische opbrengst van beide keren waren bestemd voor respectievelijk Inloophuis TOON en hospice Francinus de Wind. Sjaak raakte al vele jaren geleden door zijn vrouw Mieke betrokken bij het inloophuis. Mieke was naast haar vele werkzaamheden voor het inloophuis tevens ambassadeur. Helaas werd ook zij getroffen door kanker en overleed op 12 mei jl. Sjaak vindt het een eer om het werk van zijn vrouw op deze manier voort te blijven zetten.

Rolf heeft met zijn bedrijf Balkenende Media altijd graag meegewerkt aan het promoten van het Inloophuis. ‘Hoe meer mensen op de hoogte zijn van het bestaan van Inloophuis TOON des te beter’. Helaas werd hij zelf ook getroffen door deze ziekte en moest ervaren wat het betekent om met kanker en de gevolgen geconfronteerd te worden. Hij werd gast van het inloophuis en heeft daar veel steun gevonden. Rolf is een blog begonnen waarin hij de lezers op de hoogte houdt van zijn wel en wee. Hij heeft dan ook geen moment geaarzeld op de vraag of hij ambassadeur wilde worden.

Samen met de overige ambassadeurs en de kinder- en jeugdambassadeur hebben beide heren het voornemen om Inloophuis TOON nóg meer op de kaart te zetten.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden