Nieuw in Waalwijk: Eethuis “Lokanta”

Foto: Lokanta

WAALWIJK – Eind december heeft Lokanta haar deuren geopend aan de Stationsstraat 83 in Waalwijk waar voorheen Grillroom Miras gevestigd zat. Lokanta is een Turks eethuis dat zich voornamelijk richt op diverse Turkse specialiteiten.

De uitbater Burak Saglam, voormalig werknemer van Grillroom Miras, kreeg vorig jaar de kans om de horecazaak over te nemen. ‘Ik heb zelf jarenlang gewerkt bij Miras. Ik wilde iets nieuws introduceren in Waalwijk maar ook het concept van grillroom laten terugkomen. Het pand was verouderd en had een touch-up nodig passend bij het nieuwe concept. Dat hebben we gedaan door middel van een flinke verbouwing. De naam “Lokanta” staat in het Turks voor eethuis en dat is precies wat wij willen uitstralen. Je kunt bij ons terecht voor een heerlijk Turks ontbijt of lunch en vanaf de namiddag hebben we naast de welbekende pizza’s, kapsalon, shoarma en döner een breed assortiment aan grillgerechten. Bovendien bieden we een aantal “echte” Turkse specialiteiten aan die op Turkse wijze worden bereid. Smaak en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Ik heet u van harte welkom om dit te komen proeven in ons mooie eethuis. Uiteraard bezorgen wij uw bestelling ook aan huis!’

Nieuwsgierig geworden? Lokanta is zeven dagen per week geopend. Daarnaast is het mogelijk om via de website of telefonisch een bestelling te plaatsen. Voor alle gasten die in het restaurant komen eten geldt de gehele maand februari de volgende actie: “schotel naar keus met friet of rijst, salade en tweemaal pita brood voor maar € 7,95”.

Eethuis Lokanta
Stationsstraat 83
Waalwijk
0416-333477

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden