Kinderdagverblijf Ziezo zoekt per direct pedagogisch medewerksters

Foto: Kinderdagverblijf Ziezo

WAALWIJK – Voor ons kleinschalige kinderdagverblijf zijn wij op zoek naar Pedagogisch medewerkers die ons mooie team willen versterken. Ben jij diegene die we zoeken? Reageer dan snel!

Ziezo

Ziezo is een particulier kinderdagverblijf voor kinderen vanaf 6 weken tot 4 jaar. In het mooie hoofdgebouw van De Mandemakers Groep in Waalwijk, maken wij er iedere dag weer een gezellige boel van. Ideaal voor medewerk(st)ers van De Mandemakers Groep, maar zeker ook voor alle andere ouders en kinderen uit de omgeving. Het bedrijvenpark Haven Zeven ligt lekker centraal, dichtbij de snelwegen en is goed bereikbaar door de ombouw van de N261.

Ben jij diegene die wij zoeken?

Voor ons kleinschalige kinderdagverblijf zijn wij op zoek naar Pedagogisch medewerkers die ons mooie team willen versterken. Ben jij diegene die we zoeken? Reageer dan snel!

Geplaatst door Kinderdagverblijf Ziezo op Dinsdag 14 januari 2020

(bijna) altijd open

Kinderdagverblijf Ziezo is van maandag tot en met vrijdag geopend van 06.45 uur tot 18.45 uur zonder extra kosten. Er is geen vakantiesluiting, wij zijn het gehele jaar geopend, met uitzondering van weekenden en nationale feestdagen. (nieuwjaarsdag, tweede paasdag, Koningsdag, 5 mei: 1 keer in de vijf jaar (beginnend in 2010), Hemelvaartsdag, tweede pinksterdag, eerste en tweede kerstdag)

Liefst leuker dan thuis

Als je als ouder/verzorger de zorg voor je belangrijkste bezit aan een ander overdraagt, wil je natuurlijk dat je kind een wereldtijd heeft. Lekker spelen, knutselen, leuke dingen doen, gezellig voorgelezen worden, liedjes zingen, op zijn tijd een rustig dutje doen. Alles wat je je kind thuis kunt geven maar liefst nog leuker. Tegelijkertijd moet je erop kunnen vertrouwen dat dit op een professionele en verantwoorde manier gebeurt. En dat je kind kan rekenen op een aanpak waar een duidelijke visie achter zit. Ziezo. Dat zijn wij.

Dat ziet er gezellig uit

Wie een voet over de drempel van ons kinderdagverblijf zet, ziet meteen hoe gezellig het bij Ziezo is. De fijne, huiselijke sfeer nodigt zelfs het meest verlegen kind al snel uit om de boel op eigen houtje te gaan verkennen. Gelukkig maar. Want ons doel is ‘onze’ kinderen bij Ziezo een tweede thuis te geven, een plek waar hij of zij zich welkom voelt en zich kan ontplooien tot een zelfstandig en zelfverzekerd individu met zijn/haar eigen persoonlijkheid en eigen kwaliteiten. Elk kind moet zich op zijn/haar manier en in eigen tempo kunnen ontwikkelen. Iedereen ontwikkelt zo zijn eigen identiteit. Buiten deze punten zijn andere aspecten als zelfstandigheid, vertrouwen en emoties erg belangrijk.