Waalwijks bedrijf Amagard.com steunt ‘Team Carla in de bres voor ALS’

Foto: Amagard.com

WAALWIJK – Onder het motto ‘samen trappen we ALS de wereld uit’ beklimmen vele fietsers, hardlopers en wandelaars op 11 juni 2020 de Mont Ventoux tijdens het jaarlijkse evenement Tour du ALS. Op deze manier halen zij geld op in de strijd tegen ALS, PSMA en PLS. Eén van de deelnemende teams is ‘Team Carla in de bres voor ALS’. Met een bedrag van € 1.000 steunt Amagard.com hen in de strijd tegen ALS.

ALS is een dodelijke ziekte waar wereldwijd ruim 350.000 mensen aan lijden. Na de diagnose leeft men gemiddeld nog 3 jaar. Tot op heden is er nog geen medicijn voor. Het is dus ontzettend belangrijk dat er meer onderzoek naar gedaan wordt. Daarvoor is geld nodig. Door de jaren heen is door Tour du ALS al bijna 7 miljoen euro opgehaald door ruim 3.500 deelnemers. Met dat bedrag is een grote stap gezet richting het vinden van de oorzaak van deze ziekte. Team Carla in de bres voor ALS wil hieraan een bijdrage leveren. Amagard.com vindt dit ontzettend mooi en heeft als steuntje in de rug € 1.000 euro gedoneerd. Ook is een grote partytent geschonken. Op die manier kunnen de leden van Team Carla in de bres voor ALS schuilen voor de regen of de felle zon.

Op 13 januari heeft Heidi van Wanrooij-Smits namens Team Carla in de bres voor ALS de partytent in ontvangst genomen op het kantoor van Amagard.com in Waalwijk. Vooraf wisten zij niet dat de partytent vergezeld werd door een donatie in de vorm van een geldbedrag. Toen zij deze kwamen ophalen stond hen dus een verrassing te wachten.

Op dit moment is er door Team Carla in de bres voor ALS € 4.500 opgehaald. Iedereen die ook graag wil steunen kan dat doen via https://www.tourduals.nl/team/team-carla-in-de-bres-voor-als. Hier kan iedereen doneren. Elke donatie zorgt voor een volgende stap in de goede richting. Ook kan daar kennis gemaakt worden met de leden van het team die op 11 juni een geweldige prestatie gaan leveren. Ook worden er door het team de komende maanden nog een aantal activiteiten georganiseerd. Alle informatie daarover wordt op de Facebook pagina geplaatst: https://www.facebook.com/TeamCarlaInDeBresVoorAls/.