Begin het jaar met een frisse wandeling

Foto: WSV

Allereerst wensen we iedereen een gezond en gelukkig wandeljaar toe. En hopen dat veel mensen de wandelschoenen zullen aantrekken om te gaan wandelen. Dat kan natuurlijk bij de vele wandeltochten die in heel het land worden gehouden. Zo ook door WSV “Waalwijk’82” het komende weekend.

De eerste 2 winterserietochten (in november en december) werden onder herfstachtige omstandigheden gehouden. Begin van deze week leek het een beetje winter. Zou het deze keer wel winters weer zijn, als de volgende winterserietocht wordt georganiseerd?

Een frisse neus halen en het is goed voor de gezondheid en de conditie. Tevens een mooie gelegenheid om de overtollige kilootjes van de feestdagen er af te lopen en het hoofd leeg te maken.

Op 5 januari is daar de mogelijkheid voor: W.S.V. “Waalwijk’82” organiseert dan een van de tochten in de zogenaamde “Winterserie”-reeks. Tijdens de wintermaanden (november t/m maart) wordt door de wandelsportvereniging een zogenaamde “Winterserie” georganiseerd. Dit houdt in, dat een keer per maand een tocht wordt georganiseerd. Het doel van deze tochten is, om tijdens de wintermaanden, nog een beetje in beweging te blijven en het ritme van wandelen niet kwijt te raken.

De routes die gelopen kunnen worden hebben een afstand van 5, 10, 15, 20, 25 en 30 kilometer. De routes zijn per tocht verschillend en voeren grotendeels door het natuurgebied van de Loonse en Drunense Duinen. Op de route bevinden zicht rustposten. Bij deze rusten zijn soep, broodjes, koffie, thee en frisdrank verkrijgbaar. Tevens is er een toilet. Inschrijven op het startbureau, inschrijfgeld bedraagt € 3,00. (leden wandelbond € 1,00 korting). Pinnen graag.

Starttijden

  • 30 en 25 km: 9:00 uur – 10:30 uur
  • 20 en 15 km: 9:00 uur – 11:30 uur
  • 5 en 10 km: 9:00 uur – 13:30 uur

Startbureau: Buurthuis “Zanddonk”, Willaertpark 2A, Waalwijk.

Voor verdere info: www.wsvwaalwijk82.nl

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden