Bohemian Rhapsody ook lijstaanvoerder in Waspik

Foto: Flickr

WASPIK – Een groot deel van muziekminnend Nederland is deze periode in de ban van de TOP2000 die vanaf Kerstmis wordt uitgezonden op NPO Radio2. Ook in Waspik leeft de lijst. Voor het eerst stelde inwoners hun eigen TOP100 samen met op nummer één, hoe kan het ook anders: Bohemian Rhapsody van Queen.

De TOP100 werd zondagmiddag bekend gemaakt in eetcafé Hieriest en zal vrijdag 20 en zaterdag 21 december door de DJ’s Jan en Pim in hetzelfde café gedraaid worden. Inwoners van Waspik konden tot 8 december stemmen voor de lijst. “Dat heeft veel stemmen opgeleverd”, vertelt Ronald Branderhorst van Hieriest die blij is dat zijn initiatief zo aanslaat. “Mensen konden kiezen uit nummers uit de TOP2000 van vorig jaar. Ook hier in Waspik blijkt Bohemian Rhapsody absoluut favoriet.”

Op vrijdag 20 december zullen DJ’s Jan en Pim vanaf 20.00 uur de nummers 100 t/m 26 van de Waspikse TOP100 ten gehore brengen. Op zaterdag 21 december speelt de band GrindStone samen met diverse gastartiesten nummers uit de TOP2000 en daaromheen zullen DJ Jan en Pim in blokken van vijf de nummers 25 t/m 1 ten gehore brengen. Ook die avond begint om 20.00 uur. De toegang is beide dagen gratis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen