Schakelring in ‘Top 10 beste Verpleeghuizen op Zorgkaart Nederland’

Foto: Waalwijk.nieuws.nl Twan Schollen

Schakelring hoort tot ‘de Top 10 best gewaardeerde zorgaanbieders in de sector Verpleeghuizen’ van Zorgkaart Nederland. Dat is gisteren, 3 december, bekend gemaakt tijdens het 10-jarig congres van Zorgkaart Nederland, de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg in Nederland.

De negen locaties van Schakelring in Waalwijk, Drunen, Tilburg, Kaatsheuvel, Vlijmen, Heusden en Sprang-Capelle werden beoordeeld op minimaal zeven onderdelen. Zoals bijvoorbeeld op het nakomen van afspraken, de behandeling of het luisteren naar de (wijk)bewoner, hun naasten en mantelzorgers. John Moolenschot, raad van bestuur: “ We zijn blij met dit goede nieuws. Deze waardering is vooral een waardering voor onze medewerkers en vrijwilligers. Zij zorgen er iedere dag weer voor dat de (wijk)bewoners topzorg krijgen en dat zij, hun naasten en mantelzorgers onze zorg en begeleiding hoog waarderen. Het is een echt compliment vanuit de cliënt en zijn omgeving. Daar zijn we super trots op.”

Zorgkaart Nederland hanteerde drie categorieën bij het samenstellen van deze Top 10: Verpleeghuizen, Ziekenhuizen en Zelfstandige klinieken. Voor iedere categorie is een top 10 opgesteld. Vertegenwoordigers van al deze categorieën werden in het zonnetje gezet tijdens een congres vanwege het 10-jarig bestaan van Zorgkaart Nederland.

ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg en bestaat nu 10 jaar. Hier delen mensen hun ervaringen met de zorg met elkaar. Na tien jaar trekt de website bijna anderhalf miljoen bezoekers per maand en staan meer dan 750.000 waarderingen online. Meer informatie vind je op de website van Zorgkaart Nederland www.zorgkaartnederland.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen