Expositie schilderijen en fotografie

Foto: KCW

Tot en met de kerstvakantie is er in Kunstencentrum Waalwijk een expositie met werk van cursisten tekenen/schilderen en fotografie. Op de begane grond is werk te zien van de cursisten schilderen op donderdag en zwart-wit portretten van Fotogroep Fiction. Op de 1e verdieping tonen drie cursisten van de cursus Fotolab hun werk.

Fotogroep Fiction

De pas dit seizoen gestarte nieuwe fotogroep Fiction exposeert voorin het pand met een aantal zwart-wit portretten. Van docent Piet Pulles kregen ze de opdracht karakteristieke portretten te maken. Niet per se foto’s dus waar de geportretteerden er ook op zijn best uitzien.

Schilderen/tekenen op donderdag

De cursisten Tekenen en Schilderen (donderdag) van Hanneke Gommers werkten met het thema Rembrandt. Aan de hand van foto’s/prenten van de echte schilderijen werden deze portretten gemaakt.

Fotolab (1e verdieping)

De cursus Fotolab is bedoeld voor gevorderde fotografen die wat meer creatieve uitdaging zoeken. Moniek Slegers toont zowel een serie natuurlandschappen als werken meervoudige belichting. Wendy Collard toont twee zwart-wit portretten en 2 werken meervoudige belichting. Patrick van Engelen tenslotte toont zijn serie Moderniteit, lichtjes visueel geïnspireerd op het werk van de Zuid-Afrikaanse kunstenaar William Kentridge.

Meer informatie over activiteiten in Kunstencentrum Waalwijk is te vinden op de website: www.kunstencentrumwaalwijk.nl.

Kunstencentrum Waalwijk is gevestigd aan de Irenestraat 3.


Wil jij fitter door het leven gaan? Schrijf je dan direct in voor Fit Challenge De Langstraat welke start op 11 januari 2020! KLIK HIER voor meer informatie en om je in te schrijven!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen