Unieke tafels voor binnen

Naast producten voor de tuin is het bij Tuinwaardig ook mogelijk om landelijke meubels en decoratie voor binnen te krijgen. Helemaal uniek zijn deze boomstamtafels waarbij epoxy wordt gebruikt om de gaten op te vullen. Deze opvallende tafels worden handgemaakt in Waalwijk en zijn geheel naar wens op maat te krijgen.

Epoxy tafel van Tuinwaardig

Een houten tafel waarbij de gaten zijn gevuld met epoxy kunsthars is een ware blikvanger in iedere woning. Dankzij de gaten en scheuren heeft het tafelblad een hele natuurlijke uitstraling. Om de structuur van het binnengedeelte te behouden worden de gaten opgevuld met met een epoxy kunsthars. Het boomstamtafelblad is vervaardigd uit suar hout. Deze houtsoort heeft een mooi contrast tussen het donker kernhout en het lichte spint en wordt gekenmerkt door de prachtige vlamtekeningen. Een tafelblad lijkt op een doorgezaagde boom en wordt uit één plank gemaakt, waardoor de kleuren heel natuurlijk in elkaar over lopen. Omdat dit een veelvoorkomende houtsoort is dat heel snel groeit, is dit geen beschermde houtsoort. Hierdoor maken ze voor een epoxy tafel alleen gebruik van verantwoord en duurzaam hout. Het bedrijf informeert u graag over de beschikbare tafelbladen. Vaak wordt er gekozen voor een epoxy tafel met een stalen onderstel. Door het gebruik van staal in combinatie met hout krijgt de tafel een stoer en industrieel uiterlijk. Maar als de voorkeur uitgaat naar een tafel met houten poten is dat ook altijd mogelijk.

Tafel op maat

Een tafel van Tuinwaardig kenmerkt zich door de hoge kwaliteit en puur vakmanschap. Geen massaproductie tafels, maar handwerk waarbij er veel zorg is voor het eindproduct. Deze nadruk op vakwerk ziet u ook duidelijk terug in de details en afwerking van een tafel. De tafels van Tuinwaardig worden met de hand op maat gemaakt, zodat deze mooi aansluiten bij uw interieur. Samen met u bespreken ze graag uw wensen, om zo tot een mooie tafel te komen. Als u de keuze heeft gemaakt voor een tafelblad kunt u de epoxy vulling kiezen. Er zijn vele mogelijkheden en hierdoor wordt iedere tafel uniek. Zo kunnen ze het tafelblad vullen met een doorzichtige epoxy, zodat u het binnengedeelte van het tafelblad ziet. Het is zelfs mogelijk om een riviertafel te maken, waarbij ze in het midden van de tafel een strook van epoxy maken. Het bedrijf informeert u graag over de mogelijkheden van een epoxy tafel en op afspraak bent u natuurlijk ook van harte welkom in hun werkplaats in Waalwijk.

Meer informatie: Tuinwaardig / www.tuinwaardig.nl

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden