De Grote Rabo PubQuiz

Foto: Rabobank de Langstraat

Elk jaar organiseert Rabobank De Langstraat in het najaar speciale bijeenkomsten voor haar leden. Rabobank is namelijk al meer dan 125 jaar een coöperatie. We hebben geen aandeelhouders, maar leden. Al bijna 2 miljoen in Nederland en ruim 16.000 in regio de Langstraat! De ledenbijeenkomsten vonden plaats in Waalwijk, Kaatsheuvel en Drunen.

Gisterenavond vond ‘De Grote Rabo PubQuiz’ plaats, georganiseerd door Rabobank De Langstraat voor klanten, leden en iedereen die geïnteresseerd is. Maar liefst 18 bloedfanatieke teams, gingen met elkaar de strijd aan om een donatie van maar liefst €1000,- te schenken aan een goed doel naar keuze in de Langstraat. Na een spannende en vooral gezellige avond heeft team ‘Van Alles Wat’ de hoofdprijs gewonnen. Zij streden voor het goede doel Dierenasiel Waalwijk. Dit goede doel zorgt voor een tijdelijke opvang van honden en katten uit de gemeenten Waalwijk, Loon op Zand, Heusden en Aalburg, die op een of andere manier geen thuis meer hebben. Het Dierenasiel Waalwijk gaat op zoek naar mensen die deze dieren willen adopteren, zodat zij zo kort mogelijk in het asiel hoeven te verblijven en weer een fijn leven krijgen. Maar liefst 30 vrijwilligers zetten zich in om dieren in het asiel zo goed mogelijk te verzorgen.

In vijf spelrondes kregen de deelnemende teams verschillende vragen over maatschappelijke uitdagingen, Rabobank gerelateerde onderwerpen en algemene kennis. Iedere spelronde had zijn eigen thema. De vijf thema’s die naar voren kwamen waren: Iedereen Financieel Gezonder, Duurzaam Wonen, Duurzaam Groeien, Duurzamere Voeding en Samen de Langstraat Sterker Maken.

Nicolette Kluijver zou in eerste instantie de quizmaster van deze avond zijn. Helaas was Nicolette op het laatste moment verhinderd en kwam verslaggeefster, presentatrice en model Shelly Sterk ter vervanging als quizmaster. Directievoorzitter van Rabobank De Langstraat, Dick van Rhee, was ook aanwezig om alle thema’s nader toe te lichten. Deze avond werd afgesloten met een gezellige borrel. Het was een geslaagde avond!


  • Je bedrijf, stichting of vereniging in de schijnwerpers? Kies dan voor de Gewoon Magazines!
  • Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met onze gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan!
  • Download nu de WaalwijkApp (iOS– Android) en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden