Burgemeester Willemijn van Hees onthult eerste editie Gewoon Heusden bij de Emmamolen in Nieuwkuijk

NIEUWKUIJK – Dinsdagavond 5 november lanceerde Balkenende Media de eerste editie van het magazine Gewoon Heusden. De lancering vond plaats bij de Emmamolen in Nieuwkuijk. De aanwezige gasten konden onder het genot van een hapje en een drankje een kijkje nemen in deze mooie molen.

In 2016 is Balkenende Media gestart met het uitgeven van magazines. In de afgelopen drie jaar heeft het bedrijf diverse magazines uitgegeven in Waalwijk en  Loon op Zand. Rolf Balkenende sprak over een bijzonder moment. ‘Na Waalwijk en Loon op Zand brengen we nu voor het eerst een magazine uit in de mooie gemeente Heusden. Geweldig om te ervaren dat ook bedrijven uit Heusden zich op deze manier profileren.’ Op de cover van het magazine prijkt burgemeester Willemijn van Hees. Zij ontving het eerste exemplaar uit handen van Rolf Balkenende. Met deze editie komt de teller op vijftien magazines te staan.

Gewoon Heusden verschijnt twee maal per jaar en biedt lezers verhalen over ondernemers en inspirerende mensen uit de gemeente Heusden. De magazines worden de komende twee weken huis-aan-huis verspreid in de alle kernen van de gemeente Heusden.

De glossy’s zijn een uitgave van Balkenende Media en een samenwerking tussen Twan en Ursula Schellekens (vormgeving), Mireille Kleijngeld (tekst & eindredactie), Marieke van Riel (tekst & eindredactie) Han Hermkens (fotografie), Miranda Jacobs (sales) en Rolf Balkenende (uitgever).

De volgende editie van Gewoon Heusden verschijnt in april 2020. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden zich aanmelden bij Miranda Jacobs: [email protected] / 06-18418929.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden