Gulle donatie voor Zeekadetkorps Waalwijk

Foto: Zeekadetkorps

Enige tijd geleden is Zeekadetkorps Waalwijk benaderd door een vriendelijke man uit Heusden. De heer G. Dijkstra kwam op een zaterdag aan boord van de Aquarius in Waalwijk om te ervaren wat de vereniging doet voor de jeugd. Hij wilde namelijk graag zijn zeilboot, de ‘Marieke’, doneren aan het korps. Hij had zich goed ingelezen op internet wat de leden doen en vond dat zijn zeilboot daar goed tot zijn recht kwam.

Afgelopen zaterdag zijn een aantal leden de zeilboot op gaan halen in Heusden. Een kleine ‘rondleiding’ over de zeilboot en een overdracht van de spreekwoordelijke sleutel heeft plaats gevonden. Na een goede uitleg van de eigenaar over het optuigen van de zeilboot en een kleine proefronde in de haven van Heusden, is de zeilboot naar Waalwijk toegezeild. Ondanks het treurige weer was het genieten voor de zeilers. Een pracht van een zeilboot en een enorme aanwinst voor het korps.

Het korps wil meneer Dijkstra heel hartelijk danken voor zijn gulle donatie!En hopen dat de foto van de Aquarius een mooie plek krijgt in zijn woning.

De komst van de nieuwe zeilboot heeft alle jeugdleden opgewekt en kijken uit naar het zeilseizoen van 2020!


  • Je bedrijf, stichting of vereniging in de schijnwerpers? Kies dan voor de Gewoon Magazines!
  • Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met onze gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan!
  • Download nu de WaalwijkApp (iOS– Android) en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden