Spetterend jubileumconcert Zanggroep Très Jolie

Foto: Zanggroep Très Jolie

Zanggroep Très Jolie heeft zaterdagavond 26 oktober haar 30-jarig jubileum gevierd. Dit deed zij met een concert, genaamd Family&Friends, in De Ster in Nieuwkuijk. Samen met gastkoor d’Accord uit Oss verzorgde zij een avond vol zang en gezelligheid.

Na maanden repeteren, werden verschillende nieuwe nummers en nummers uit het bestaande repertoire van Très Jolie ten gehore gebracht. Dirigente Mirjam Fitters en begeleider Maarten van den Hoven hebben samen met het koor hard gewerkt om een mooie prestatie neer te zetten. Aan de presentatie is, onder leiding van Aukje Nieuwenhuijze, hard gewerkt. Dat was te zien aan het sprankelende optreden en het enthousiasme van de koorleden. De vreugde en het plezier van zingen kwamen je vanaf het podium tegemoet!

Très Jolie zong afwisselend repertoire, Van Cohen tot Bon Jovi en van Elvis tot Adele. Verrassend was dat er nummers werden gezongen die niet op het programma stonden. Vooral het door de heren gezongen lied, met eigen gemaakte tekst op het nummer uit de Parelvissers, maakte veel indruk.
Ook popkoor d’Accord zette een goede performance neer en sloot met haar repertoire goed aan bij het geheel. Het samen gezongen Hallelujah van Cohen raakte het publiek.

Très Jolie treedt regelmatig op in de regio. Zij repeteren iedere donderdagavond om 20.30 uur in De Ster. Nieuwe leden zijn welkom. Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden