Berichten uit Waspik (week 44)

Foto: Waalwijk.nieuws.nl

Agenda evenementen en activiteiten in Waspik | Week 44 – 2019

Film Waspik 1940-1945

WASPIK – Ter gelegenheid van de viering van 75 jaar vrijheid in Waspik is de film Waspik 1940-1945 gemaakt. In ruim een uur wordt met interviews en beeldmateriaal een chronologisch beeld geschetst van de oorlogsjaren in Waspik. Daarbij worden de Waspikse slachtoffers benoemd. De film wordt op zondag 3 november om 14.00 uur en om 16.00 uur vertoond in Den Bolder. Er zijn gratis kaarten af te halen bij Den Bolder. Meer informatie is te vinden op de Facebook-pagina van het Comité 75 jaar bevrijding Waspik.

Natuurwerkdag

WASPIK – De werkgroep Natuur & Milieu van Platform Waspik organiseert op zaterdag 2 november een natuurwerkdag in Waspik. Langs het Spoorpad zullen 65 wilgen geknot worden. Iedereen is welkom om mee te helpen. Start van de dag is om 09.00 uur bij hoveniersbedrijf Mols in de Benedenkerkstraat. Deelnemers dienen zelf te zorgen voor een snoeizaag of –tang, handschoenen en regenkleding. Ook kleine trapjes zijn welkom. Voor koffie met worstenbrood wordt gezorgd. Aanmelden vooraf bij Huub Zijlmans via tel. 0416-313232 of [email protected].

Verkoopdag

WASPIK – Vrouwenvereniging Lydia uit Waspik houdt op zaterdag 2 november haar jaarlijkse verkoopdag in De Schakel in Waspik. Van 13.30 uur tot 22.00 uur zijn er verschillende activiteiten zoals rad van avontuur, enveloppen trekken, appels raden in de mand en bloemenverkoop. Ook is er een verkoop van christelijke kaarten, boeken en kerstkaarten. De opbrengst van de verkoopdag is voor de instandhouding van de Hervormde Kerk van Waspik. De toegang is gratis.

Kinderkleding- en speelgoedbeurs

WASPIK – Mamacafé Waspik en Den Bolder organiseren op zaterdag 2 november een Kinderkleding- en Speelgoedbeurs om mensen de gelegenheid te bieden om voor lage prijzen cadeaus voor december aan te schaffen. Mensen die spullen willen verkopen, kunnen voor 5 euro een tafel huren. Bezoekers kunnen tussen 13.00 uur en 15.00 uur gratis terecht in Den Bolder. Spullen die overblijven, gaan naar Twiddus in Waalwijk.

Songfestival inschrijven

WASPIK – Stichting Jeugdcarnaval Waspik hield onlangs een informatieavond over de nieuwe opzet van het Songfestival dat gehouden wordt op zaterdag 8 februari 2020 in Den Bolder. Inschrijven voor dit 28e Songfestival is mogelijk tot 1 november door een mail te sturen naar [email protected].

Kerkdienst

WASPIK – In de Nederlands Hervormde Kerk in Waspik wordt op zondag 3 november een dienst gehouden. Deze morgendienst begint om 09.30 uur onder leiding van dominee Kortleve uit Veenendaal.

Pubquiz

WASPIK – Buurthuis ’t Schooltje in Waspik organiseert op vrijdag 8 november voor de zevende keer een Pubquiz. Vanaf 20.00 uur zullen teams in acht ronden van tien vragen tegen elkaar strijden door het beantwoorden van vragen over bijvoorbeeld muziek en Waspik. Inschrijven voor de Pubquiz is vanaf heden mogelijk. Een team bestaat uit minimaal drie en maximaal vijf personen vanaf 18 jaar; een teamkaart kost 10 euro, te bestellen via [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden