Gespreksgroep voor lotgenoten

Foto: Horizon

Een dierbaar persoon, je partner kwijtraken door overlijden. Het blijkt dan haast / soms onmogelijk of heel moeilijk om de draad weer op te pakken in een wereld waar alles anders is geworden. Alles draait om die ene persoon. Helaas moest daar afscheid van worden genomen. Onwerkelijk en niet te bevatten dat een geliefde niet meer terugkomt.

De Horizon, Praktijk voor Rouw en Stervensbegeleiding, organiseert gespreksgroepen. Daarnaast kan er ook worden gekozen voor individuele begeleiding.
Informeer naar de voorwaarden en overleg of het ook iets voor u is.

In bijna alle gevallen biedt het deelnemen aan een gespreksgroep steun. Lotgenoten ontmoeten en met elkaar in gesprek gaan is heel waardevol. Elke keer weer is er de ervaring van bijzondere en warme bijeenkomsten in een goede sfeer. Bij voldoende aanmeldingen beginnen we maandagavond 4 of dinsdag 5 november a.s. om 19.30 uur. In overleg kan de datum of dag eventueel worden aangepast. Het is belangrijk om aan alle bijeenkomsten te kunnen deelnemen. De bijeenkomsten vinden plaats in De Horizon, Jozef Israëlsstraat 2, 5143 JK Waalwijk.

Informatie: Adri Faro 0416–349992 / 06-22229811 www.dehorizon.org

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden