Sjan Rozenbrand-Boezer benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Foto: Pix4Profs / Jan Stads

Locoburgemeester Dilek Odabasi reikte zaterdagavond 19 oktober de Koninklijke onderscheiding uit aan mevrouw (Sjan) Rozenbrand-Boezer (60). Mevrouw Rozenbrand-Boezer is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Mevrouw Rozenbrand woont in Kaatsheuvel maar is actief in de gemeente Waalwijk, in de kern Sprang-Capelle. Daarom vond de uitreiking plaats in cultureel centrum Zidewinde in Sprang-Capelle. Tijdens deze avond vierde Toneelvereniging ’t Centrum uit Sprang-Capelle haar 50-jarig bestaan samen met haar leden en genodigden.

Bijzonderheden

Mevrouw Rozenbrand is mede-eigenaar van bloemwerkers Fiorito in Waalwijk. Zij runt samen met haar dochter deze zaak. Daarnaast zet zich in als vrijwilliger. Zij is al 30 jaar secretaris van Toneelvereniging ’t Centrum. Daarnaast is zij vrijwilliger geweest voor het bejaardentehuis Achter de Hoven in Sprang-Capelle en heeft zij als lees- en hulpouder meegeholpen bij basisschool De Rank in Sprang-Capelle.

Foto Pix4Profs / Jan Stads

  • Waalwijk.nieuws.nl is genomineerd voor ‘Beste Vrijwilligersprestatie Organisatie’ Stemmen kan tot 8 november via de Facebookpagina van de gemeente Waalwijk. De winnaar(s) worden bekend gemaakt tijdens de feestavond ‘Waalwijk Ontmoet’ op zaterdag 16 november.