Nieuwe site voor Huis van Waalwijk

Foto: KCW

WAALWIJK – Het Huis van Waalwijk, gevestigd in het oude raadhuis aan het Raadhuisplein, heeft sinds vandaag een nieuwe website. Op www.huisvanwaalwijk.nl kun je nu makkelijker zien welke activiteiten er de komende tijd worden georganiseerd.. Daarnaast zijn er foto’s en video’s te bekijken van o.a. het Huis van Sinterklaas, een van de activiteiten van het Huis van Waalwijk.

Tot en met 20 oktober is in het Huis van Waalwijk de expositie Grafiek2019 gratis te bezoeken van woensdag tot en met zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Grafiek2019 is een landelijke grafiekmanifestatie die plaatsvindt van 1 september tot en met 30 november 2019 en dit jaar dus voor het eerst ook in Waalwijk.

Er is werk te zien van de volgende kunstenaars José op ten Berg (houtsnede), Ron Beumer (etsen), Jeanet Kingma (sjabloondruk/houtsnede), Maria Klerx (zeefdruk, fotografie, cyanotype), Iris van Lavieren (vrije grafiek/monumentale vormgeving), Truzanne Lousberg (etsen/houtsnedes), Marieke Peters (ruimtelijke glasobjecten met gelaagde grafische technieken), Daphne Straver (mixed media 2D+3D), Wivine Vervaeke (rol-inktschilderingen) en Wim Suermondt (1927-2008, o.a. prenten/werken in openbare ruimte)

Naast de expositie zijn er diverse workshops en activiteiten. Kijk voor het programma van Grafiek2019 op www.huisvanwaalwijk.nl

In het Huis van Waalwijk vinden allerlei culturele, educatieve en heemkundige activiteiten plaats zoals tentoonstellingen, lezingen en het jaarlijkse Huis van Sinterklaas. De stichting Huis van Waalwijk wordt gerund door vrijwilligers.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden