Nieuwe cursus Handlettering bij Kunstencentrum Waalwijk

Foto: KCW

WAALWIJK – Kunstencentrum Waalwijk start na de herfstvakantie met een nieuwe cursus Handlettering op de vrijdagochtend. Wil je zelf de mooiste letters, woorden en zinnen leren ontwerpen en vormgeven? Schrijf je dan nu snel in op www.kunstencentrumwaalwijk.nl

Nu we steeds minder met de hand schrijven en brieven en berichten vooral digitaal worden verstuurd, wordt het papieren ambacht steeds meer gewaardeerd. Het kan er dan ook erg mooi uit zien, van de handgeschreven woorden met prachtige krullen en versiersels. Handletteren ligt dichter bij doodlen en tekenen dan bij schrijven en je kunt er de mooiste creaties mee maken.

Natuurlijk kan iedereen thuis meteen beginnen. Maar een docent die je de fijne trucs en handigheidjes bij brengt, helpt je om echt mooie woorden te creƫren. Naast het pure handletteren wordt bij deze cursus ook aandacht geschonken aan journals maken, zentangle (abstracte pentekeningen) en doodles.

Onder begeleiding van kunstenares Marian van Esch ga je in tien lessen leren de mooiste letters te ontwerpen en schrijven. Je leert handige trucjes, maar bijvoorbeeld ook meer over lettertypes, zentangle, doodles en vormgeving. Iedere cursist wordt begeleidt op zijn of haar niveau, dus het maakt niet uit of je een beginner of gevorderde bent.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.kunstencentrumwaalwijk.nl
Kunstencentrum Waalwijk is gevestigd aan de Irenestraat 3 in Waalwijk. Openingstijden maandag tot en met vrijdag van 9.00-21.30 uur.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden