Kennis Auto bestaat 1 jaar, dat moet gevierd worden! Mooie prijzen te winnen!

Foto: Stefan Kennis

Het jaar is voorbij gevlogen. Met ontzettend veel plezier kijk ik terug naar de 365 dagen hiervoor waarin ik mijn bedrijf ben gestart. Spanning, energie, gedrevenheid en passie voerden hierbij de boventoon.

Er is veel gebeurd in een jaar tijd waarin ik vele nieuwe mensen heb mogen leren kennen en zelfs al 2 aanmoedigingsprijzen heb mogen ontvangen, waaronder Starter van het Jaar!

In dit eerste jaar zijn er 191 auto’s verkocht, waarvan 147 d.m.v. van een zoekopdracht voor zowel particuliere als zakelijke klanten. En daar rijden er reeds 86 van in de gemeente Waalwijk. Nieuwe auto’s, gebruikte auto’s, lease en koop. Vele varianten zijn de revue gepasseerd. Ook delen mensen de ervaring die men heeft met Kennis Auto door mond op mond aanbeveling, maar ook 37x via Google Review en 45x via Facebook recensies.

WINACTIE! Want wie jarig is, trakteert!

Gedurende de maand oktober worden er 5 prijzen verloot via de Facebook pagina van Kennis Auto onder de mensen die je tagt in het bericht waarvan jij vindt dat diegene het kado het best toekomt. De meest ludieke reden waarom juist die persoon het kado verdient, wint. De jury ben ik 🙂.

Hierbij het eerste kado!
Je auto in complete ‘showroomstaat’ van binnen en van buiten, professioneel gereinigd door Auto Poets bedrijf de Uitblinker uit Waalwijk. Wie moet dit winnen en waarom?

LIKE DIRECT DE FACEBOOK PAGINA VAN KENNIS AUTO OM OOK DE VOLGENDE PRIJZEN TE KUNNEN VOLGEN!