Berichten uit Waspik (week 40)

Foto: Waalwijk.nieuws.nl

Agenda evenementen en activiteiten in Waspik | Week 40 – 2019

Leonard Cohen

WASPIK – Boldertheater heeft op zaterdag 5 oktober haar eerste voorstelling van het jubileumjaar. Ernest Beuving speelt met zijn band een muzikale ode aan Leonard Cohen. De voorstelling is extra bijzonder door de medewerking van zanggroep Undefined. Kaarten zijn à 18,50 euro te koop via www.denbolder.nl. De voorstelling begint om 20.15 uur.

Herfstconcert

WASPIK – Den Bolder Blaasconcerten houdt op dinsdag 8 oktober haar jaarlijkse Herfstconcert in Den Bolder in Waspik. Aan het concert werken mee Regio Orkest 50+ uit Made onder leiding van Jan Schoemaker en Seniorenorkest Gillesia uit Gilze onder leiding van Ad de Klijn. De middag begint om 14.00 uur; de toegang is gratis. Meer info op www.denbolder.nl.

Songfestival inschrijven

WASPIK – Stichting Jeugdcarnaval Waspik hield onlangs een informatieavond over de nieuwe opzet van het Songfestival dat gehouden wordt op zaterdag 8 februari 2020 in Den Bolder. Inschrijven voor dit 28e Songfestival is mogelijk tot 1 november door een mail te sturen naar [email protected].

Kaartmarathon

WASPIK – Buurthuis ’t Schooltje in Waspik organiseert op zondag 13 oktober een kaartmarathon. De marathon bestaat uit rikken en jokeren. De opbrengst van de activiteiten komt ten goede aan het Updatefonds van het buurthuis. Deelnemers dienen om 09.30 uur aanwezig te zijn. Koffie en thee bij aanvang zijn gratis en de lunch is inbegrepen. Meer informatie en inschrijven à 10 euro bij Theo Rekkers: tel. 0416-312630 of 06-10697340.

Kerkdienst

WASPIK – In de Nederlands Hervormde Kerk in Waspik wordt op zondag 6 oktober een dienst gehouden. Deze morgendienst begint om 09.30 uur onder leiding van dominee Van der Aa uit Waalwijk.

Pubquiz

WASPIK – Buurthuis ’t Schooltje in Waspik organiseert op vrijdag 8 november voor de zevende keer een Pubquiz. Vanaf 20.00 uur zullen teams in acht ronden van tien vragen tegen elkaar strijden door het beantwoorden van vragen over bijvoorbeeld muziek en Waspik. Inschrijven voor de Pubquiz is vanaf heden mogelijk. Een team bestaat uit minimaal drie en maximaal vijf personen vanaf 18 jaar; een teamkaart kost 10 euro, te bestellen via [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden