Verloskundigenpraktijk Maas en Duin voortgezet door Nuvola

Foto: Nuvola

Op 1 september 2019 is de overname van verloskundigenpraktijk Maas en Duin door Nuvola een feit. Hiermee zijn de inwoners van Drunen en Wijk en Aalburg bij een zwangerschap ook in de toekomst verzekerd van de vertrouwde zorg.

“We hebben er naar uit gezien om hier aan de slag te gaan.“, aldus praktijkhouder Patricia Smeulders. “Onze praktijken zijn vanaf het begin van de zomer al nauw gaan samenwerken en er was direct een klik”. De zorg en aandacht die verloskundige praktijk Maas en Duin in Drunen en Wijk en Aalburg voor haar zwangeren had, zal met liefde worden voortgezet door het team van verloskundigen van Nuvola. Waarbij persoonlijke aandacht en kwaliteit van zorg centraal staan.

Vertrouwd gezicht

Team Nuvola is een praktijk met een lange geschiedenis in omgeving Waalwijk en Waspik. Verloskundige Ilse Meistrok is vanuit haar positie bij Maas en Duin opgenomen in het team van Nuvola. Een vertrouwd gezicht tussen verloskundigen Birte Bloks, Inge Frijters, Lindy Faro en Britt Kerkhofs. Praktijkhouder Patricia Smeulders ziet de toekomst van de verloskundige zorg binnen Nuvola dan ook met vertrouwen tegemoet.

Goede samenwerking

“Een goede samenwerking is essentieel in ons vakgebied. Het krijgen van een kind een unieke ervaring en daarbij wil je niets aan het toeval over laten”, aldus Smeulders. “Er is een uitstekende samenwerking met beide ziekenhuizen in de omgeving, het ETZ en het JBZ. Daarnaast houden we ontwikkelingen in ons vakgebied bij en staat het luisteren naar de wensen van onze cliënten voorop.”.

Spreekuren in avonduren

Om ieder die in blijde verwachting is optimaal van dienst te kunnen zijn, wordt regelmatig gebrainstormd over nieuwe ideeën. Zo zijn er spreekuren in de avond en beschikt de verloskundigenpraktijk over een breed pakket aan echo’s die gemaakt worden door de eigen verloskundigen.

Welkom!

“Als je zwanger bent, kun je je al bij Nuvola aanmelden vanaf een positieve zwangerschapstest. Wil je graag meer informatie over onze zorgverlening, ben je ook van harte welkom voor een kennismaking, hoor”!, lacht Patricia.

Contact met Nuvola?

Tel. 0416-341220
Spoed 06-20391676
[email protected]
www.praktijknuvola.nl

Volg ons op Facebook of Instagram

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden