Altera Vastgoed levert Nul-op-de-Meter woningen op tijdens de Dutch Green Building week

Foto: Altera Vastgoed

Op 25 september organiseert Altera Vastgoed een evenement vanwege de realisatie van 26 nieuwe Nul-op-de-Meter-woningen (NOM) in Waalwijk. De oplevering van de energiezuinige woningen vindt plaats tijdens de negende editie van de Dutch Green Building Week. Jaarlijks wordt er tijdens deze week extra aandacht geschonken aan de urgentie rondom duurzaam bouwen, energie besparen en circulariteit.

Het project genaamd de Mercatorhof bestaat uit 26 woningen die slim gebruik maken van energiebesparende en energieopwekkende voorzieningen. Dit vooruitstrevende project laat zien hoe belangrijk duurzaamheid voor Altera Vastgoed en voor de gemeente Waalwijk is.

Tijdens de Dutch Green Building week zullen de eerste bewoners van de NOM-woningen hun sleutels ontvangen. Omdat er in deze week wereldwijd aandacht wordt geschonken aan de urgentie rondom duurzaamheid, organiseert Altera Vastgoed op 25 september een evenement. Tijdens dit feestelijke evenement krijgen bezoekers de mogelijkheid om de nieuwe NOM-woningen van binnen te bezichtigen om kennis te maken met de technieken. Hiernaast worden de nieuwe bewoners van de Mercatorhof gefeliciteerd en geeft wethouder Daandels een korte toespraak.

Het doel van het evenement en van de Dutch Green Building Week is om te laten zien welke belangrijke rol duurzame gebouwen en gebieden spelen in gezondere, duurzamere gemeenschappen. GeĂ¯nteresseerden zijn van harte welkom om te komen kijken en kunnen zich aanmelden via de website van de Dutch Green Building Council: https://www.dgbc.nl/agenda/dgbw-rondleiding-nul-op-de-meter-woningen-95

Over Altera

Altera Vastgoed biedt institutionele beleggers toegang tot Core vastgoedbeleggingen in de sectoren woningen, winkels en bedrijfsruimten. De portefeuilles bestaan uit kwalitatief hoogwaardig en duurzaam vastgoed met stabiele rendementsverwachtingen. Altera heeft € 2,3 miljard onder beheer, maakt geen gebruik van vreemd vermogen en kent een laag kostenniveau. Meer informatie over Altera vindt u op www.alteravastgoed.nl of op LinkedIn.

Cookieinstellingen