Foto’s 80 van de Langstraat 2019 staan online!

De 39e editie van de 80 van de Langstraat ging zaterdagavond om 20:00 uur van start met 2476 deelnemers. Ruim vijfhonderd wandelaars zijn er niet in geslaagd om de finish te halen. Een kleine tweeduizend lopers haalden de eindstreep wel in het centrum van Waalwijk. De uitvallers hadden last van de warmte, zeker de wandelaars die later op de zondagmiddag finishten.

In het centrum van Waalwijk was het zondag bij de finish een drukte van belang. Familie en vrienden stonden rijen dik om de lopers te verwelkomen met bloemen, felicitaties en hier en daar een traantje. Wandelaars die stuk voor stuk blij waren dat ze de finish hadden gehaald.

De snelste loper was Dirk-Jan Nieuwenhuizen (nummer 875) uit Waspik, die al om 4.43 uur over de eindstreep in Waalwijk kwam. Hij legde de Kennedymars in 8 uur en 43 minuten af.

Waalwijk.nieuws.nl / Loonopzand.nieuws.nl heeft tijdens de Mini 80, Midi 80 en de 80 zo’n 2.900 foto’s foto’s gemaakt. De foto’s hebben we geplaatst in diverse mappen op Flickr. Hieronder de links naar de diverse mappen.

De volgende fotografen hebben aan deze reportages meegewerkt: Anke van Daelen, Naomi Schellekens, Susan van Helden, Alexander de Peffer, Michel Geers en Rolf Balkenende

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden