Berichten uit Waspik (week 38)

Foto: Waalwijk.nieuws.nl

Agenda evenementen en activiteiten in Waspik | Week 38 – 2019

Songfestival 2.0

WASPIK – Stichting Jeugdcarnaval Waspik houdt op vrijdag 20 september een informatieavond over het Songfestival 2.0 van 2020 in buurthuis ’t Schooltje in Waspik. Op deze avond wordt informatie gegeven over de nieuwe opzet van het festival. Iedereen is welkom om 20.30 uur.

Waspikse vlag

WASPIK – De eenmalige actie van de speciale Waspikse vlag is verlengd. Mensen kunnen voor 15 euro een vlag bestellen waarvan 5 euro naar de Maarten van der Weijden Foundation gaat. Op zaterdag 28 september is de ophaaldag van de bestelde vlaggen. Inloop is dan vanaf 15.00 uur waarna burgemeester Kleijngeld rond 15.30 uur de opbrengst van de actie bekend zal maken. Voor de kinderen is er een springkussen. De middag is alleen voor mensen die een vlag besteld hebben. De middag wordt gehouden bij Gerben Maijers aan de Spoorstraat.

Kerkdienst

WASPIK – In de Nederlands Hervormde Kerk in Waspik wordt op zondag 22 september een dienst gehouden. Deze morgendienst begint om 09.30 uur onder leiding van dominee Alma uit Nieuwegein.

Lezing ‘Ons moeder’

WASPIK – Heemkundekring Op ’t Goede Spoor uit Waspik organiseert op dinsdag 1 oktober een lezing in buurthuis ’t Schooltje in Waspik. De lezing wordt gehouden door journalist Hans van den Eeden. Hij vertelt over de periode dat ‘onze moeders en grootmoeders’ jong waren en hoe ze werden opgevoed. De lezing begint om 20.00 uur en is gratis toegankelijk voor leden van de heemkundekring; niet-leden betalen 3,50 euro.

Kaartmarathon

WASPIK – Buurthuis ’t Schooltje in Waspik organiseert op zondag 13 oktober een kaartmarathon. De marathon bestaat uit rikken en jokeren. De opbrengst van de activiteiten komt ten goede aan het Updatefonds van het buurthuis. Deelnemers dienen om 09.30 uur aanwezig te zijn. Koffie en thee bij aanvang zijn gratis en de lunch is inbegrepen. Meer informatie en inschrijven à 10 euro bij Theo Rekkers: tel. 0416-312630 of 06-10697340.

Vijfde Waspikse Muziekquiz

WASPIK – Op zaterdag 23 november wordt de vijfde Waspikse Muziekquiz gehouden bij eetcafé Hieriest in de Raadhuisstraat in Waspik. Om 20.00 uur start de quiz van zes rondes van ieder elf vragen in elf thema’s. Inschrijven is vanaf heden mogelijk. Een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 personen vanaf 16 jaar. Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro per team, te voldoen op de avond zelf. Vooraf inschrijven kan tot 22 november door een mailtje te sturen naar [email protected] onder vermelding van de teamnaam en het aantal deelnemers.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden