Eerste editie Gewoon Heusden

Foto: Balkenende Media

Bent u trots op uw onderneming, instelling of vereniging in de gemeente Heusden? Maak dan ook gebruik van onze ‘Gewoon…’- magazines en laat aan iedereen zien waarom! In een artikel geeft u een visitekaartje af over wie u bent en waar u voor staat. De uitgaven vallen bij alle inwoners van de 11 kernen op de deurmat, een geweldige kans dus op een breed lezerspubliek!

All-in concept

Balkenende Media is uitgever van de magazines Gewoon Waalwijk en Gewoon Loon op Zand. Vanwege het grote succes breiden we ons verspreidingsgebied uit en publiceren we eind november de eerste editie van Gewoon Heusden. We onderscheiden ons door het ontwikkelen van kwalitatief hoogstaande magazines: de focus ligt op vorm en inhoud. We hanteren dan ook een all-in concept. Dit houdt in dat een tekstschrijver het interview afneemt en het artikel schrijft. Een fotograaf komt professionele foto’s maken. Op deze manier kunnen we kwaliteit garanderen en onze lezers met iedere pagina raken.

Maatschappelijk betrokken

In iedere editie besteden we bovendien aandacht aan een bijzondere inwoner van uw gemeente, bijvoorbeeld iemand die zich al jarenlang belangeloos inzet voor anderen of die een opmerkelijke sportieve prestatie heeft geleverd. Daarnaast worden de magazines altijd verspreid door leden van een lokale vereniging, zodat ze iets kunnen bijverdienen voor hun club.

Vele mogelijkheden

We bieden interessante advertentiemogelijkheden en is er in ieder magazine een regio-gedeelte opgenomen, zodat uw artikel doorgeplaatst kan worden naar de andere edities. Hiermee vergroot u het bereik enorm!

Bent u op zoek naar een manier om een bijzondere gelegenheid, een jubileum of een onderwerp onder de aandacht te brengen? Balkenende Media levert tevens maatwerk in de vorm van specials. We denken graag met u mee, er is heel veel mogelijk!

Contact

Wilt u meer informatie, een offerte of een afspraak maken? Neem dan contact op met onze salesafdeling: 06 – 18 41 89 29 of [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden