Kids Club dag RKC Waalwijk groot succes

Foto: RKC Kids Club

Afgelopen woensdag stond de opening van het seizoen voor de Kids Club RKC Waalwijk op de planning, namelijk de Kids Club dag. Om 14.00 uur ’s middags stond het parkeerterrein voor het Mandemakers Stadion vol met ruim 80 enthousiaste Kids Club leden tussen de drie en twaalf jaar oud.

Ook Sylla Sow, Hans Mulder, Nikki Baggerman en Nando Nöstlinger waren aanwezig voor deze sportieve aftrap van het Kids Club seizoen. Er stonden verschillende activiteiten op de planning, zoals levend tafelvoetbal, een wedstrijdje met de profs en een grote stormbaan.

Na een goede warming-up met RiKCy werden alle kids in groepjes verdeeld en kon de spellenmiddag beginnen. Alle deelnemers gingen fanatiek van start en er was al meteen veel voetbaltalent te zien onder onze Kids Club leden. Ook de partijtjes tegen de profs van RKC Waalwijk waren erg spannend en gingen zeer gelijk op. Ondanks het warme weer, was iedereen zeer actief bezig. In de pannakooi werden zeer mooie acties gemaakt en ook de allerkleinsten lieten zien al veel van voetbal en RKC Waalwijk te weten, tijdens de ‘petje op, petje af’ quiz. Gelukkig was er ook een rust ronde waar de kids lekker konden genieten van een glaasje ranja en een heerlijk koud waterijsje. Tijdens de spelletjes kwam RiKCy ook nog even langs om alle kids aan te moedigen en op de foto te gaan met zijn kleinste fans.

Om 16.00 uur waren alle spellen vol enthousiasme voltooid en was het tijd om weer lekker met papa en mama naar huis te gaan. RiKCy heeft enorm genoten van alle gezelligheid en ziet iedereen graag weer bij de volgende Kids Club activiteit. Wil jij ook bij al deze leuke activiteiten aanwezig zijn, en bovendien kans maken om aan de hand van één van de spelers van RKC Waalwijk het veld op te lopen voorafgaand aan de wedstrijd? Meld je dan snel aan voor de RKC Waalwijk Kids Club via www.RiKCy.nl.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden