Rabobank De Langstraat verwelkomt schilderclub Broma’s Palet in de kunstzone

Foto: Rabobank

Rabobank De Langstraat heeft op het kantoor in Waalwijk een kunstzone waar de bank exposities laat zien van lokale talenten. Maandelijks wisselt deze expositie. Kunstenaars uit de omgeving mogen hier hun werk exposeren. Deze maand kunt u een expositie bezoeken van schildersclub Broma’s Palet uit de Langstraat.

Peter Konijnenburg (directievoorzitter): “De Rabobank beschouwt kunst als barometer van de maatschappij. Als lokale bank geven wij hier invulling aan door talent uit de Langstraat een podium te bieden. In ons nieuwe kantoorpand hebben wij daarom een kunstzone ingericht waar kunstenaars uit de Langstraat hun werk mogen exposeren. Het fijn om te merken dat hier veel animo voor is en het maakt me trots om te zien hoe positief dit ook bij onze gasten wordt ontvangen.”.

Vanaf 3 september is iedereen welkom om de expositie te komen bewonderen. In de kunstzone worden werken tentoongesteld van leden van de amateur schilderclub Broma’s Palet.

Schilderen bij Broma’s Palet is een ware ontspanning; iets wat u terug ziet in de vrije manier waarop deze werken tot stand zijn gekomen. Het op deze wijze creatief bezig zijn, maakt u los van alle dagelijkse bezigheden. Het wordt zelfs als therapeutisch ervaren!

De kunstzone is gevestigd in het kantoor van de Rabobank in Waalwijk. De kunstzone is voor iedereen toegankelijk. Loop tijdens de openingstijden van de bank – maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur – gerust binnen om de expositie te bezichtigen. Ook zijn er historische items van Rabobank De Langstraat te bewonderen.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden