André Hazes in Waalwijk, nog maar enkele kaartjes verkrijgbaar!

Foto: Tavenu

De tijd begint te korten voor het volgende spectaculaire feest in Waalwijk, georganiseerd door Jongerencentrum de Tavenu in samenwerking met Horeca Centrum Waalwijk en Gemeente Waalwijk. Vrijdagavond 23 augustus is het zover. Dan komt André Hazes live met zijn band optreden op het Unnaplein in hartje Waalwijk. Dit feestje mag je zeker niet missen!

Er staat een te gek programma klaar waarbij André Hazes met band vele van zijn bekende nummers zal laten klinken over het plein. Nummers waar aan gedacht kan worden zijn onder andere: ‘’Leef’’, ‘’Wie kan mij vertellen’’, ‘’Ik haal alles uit het leven’’ en ‘’Verslaafd aan jou’’. Naast André Hazes komen er ook een aantal andere artiesten die weten hoe ze een feestje moeten bouwen.

Tijdens deze avond zal René Schuurmans ervoor zorgen dat er luidkeels mee gezongen en gedanst kan worden op bijvoorbeeld het nummer ‘’laat de zon in je hart’’. Ook Alex mag deze avond niet ontbreken voor een muzikaal optreden. Daarnaast is ook Henk Dissel van de partij. Hij staat bekend om liedjes zoals: ‘’Een bom’’ en ‘’Het Cafeetje’’. Deze mannen hebben jullie wellicht ook eerder gezien, als voorproefje, tijdens het AVROTROS Muziekfeest op het plein, dat ook georganiseerd werd door jongerencentrum de Tavenu en Horeca Centrum Waalwijk i.s.m. AVROTROS.

Een bekende naam in de omgeving is Thom Craane. Hij is de laatste jaren de presentator van de levensliedavonden in Waalwijk en zal ook deze avond de presentator zijn. Hij staat ook bekend om zangkunst, liedjes zoals: ‘’De nacht is mijn leven’’ en ‘’dansen’’, gaat hij dan ook ten gehore brengen. Tenslotte zal DJ Calvin de gehele avond, tussen de optredens door, bekende nummers draaien waarbij iedereen uit zijn dak zal gaan.

Voor deze avond zijn nog een aantal kaarten beschikbaar, dus zorg dat je erbij bent en bestel je tickets via https://ticketpoint.nl/evenement/andre-hazes-live-met-band/. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om consumptiebonnen online te bestellen. Dit kan per 10 bonnen en deze kunnen gemakkelijk opgehaald worden tijdens het evenement. Het voordeel hiervan is dat je niet in de rij hoeft te staan, maar naar een speciale “snelle” kassa kunt.

Graag zien we jullie aanstaande vrijdag 23 augustus vanaf 20.00 uur zal het evenement starten en om 01.00 uur eindigt het evenement.
Leeftijd: 18+

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden