Berichten uit Waspik (week 34)

Foto: Waalwijk.nieuws.nl

Agenda evenementen en activiteiten in Waspik | Week 34 – 2019

Maonberaod carnaval 2.0

WASPIK – Stichting Jeugdcarnaval Waspik houdt op vrijdag 23 augustus een openbare vergadering in buurthuis ’t Schooltje in Waspik. De avond staat in het teken van de stand van zaken wat betreft carnaval 2.0. Mensen die mee willen praten zijn voor dit ‘Maonberaod’ welkom om 20.30 uur.

Kermis

WASPIK – De jaarlijkse kermis in Waspik wordt gehouden van zaterdag 24 augustus tot en met dinsdag 27 augustus. Op het Dorpsplein en de Raadhuisstraat en zullen zo’n zestien attracties staan voor jong en oud. De kermis is open op zaterdag 24 augustus van 14.00 uur tot 00.00 uur, op zondag 25 augustus van 13.00 uur tot 00.00 uur en op maandag 26 en dinsdag 27 augustus van 14.00 uur tot 00.00 uur; de toegang tot het terrein is gratis. Op de website facebook.com/waspiksekermis is alle informatie over de attracties te vinden.

Kermis Ouwe Haven

WASPIK – Tijdens de Waspikse kermis heeft café d’Ouwe Haven in Waspik een vol programma. Op zaterdag 24 augustus er DJ D3NM@RK; op zondag is er een optreden van Kaal & Kabaal en zorgt DJ Ruud voor de muziek. Maandag is het Mannekesdag met De EenHansband en live Band Steeds. Dinsdag sluit DJ Poldertunes de kermis af. Alle activiteiten zijn vrij toegankelijk.

Kermis Hieriest

WASPIK – Tijdens de Waspikse kermis heeft eetcafé Hieriest in Waspik op zaterdag en zondag een programma. Op zaterdag 24 augustus is er vanaf 20.00 uur muziek van de 10-koppige soulband Soul In One en zondagmiddag is er vanaf 15.00 uur live muziek van Herrie’s Gang. Beide activiteiten zijn vrij toegankelijk.

Inloopavond Wasbord

WASPIK – Schaakclub Het Wasbord uit Waspik houdt op dinsdag 27 augustus een inloopavond voor mensen die graag willen schaken. Vanaf 20.30 uur is iedereen welkom in Den Bolder in Waspik om te kijken hoe het er bij de club aan toe gaat, een potje mee te spelen en zich eventueel aan te melden. Meer informatie via Thom Langerwerf: 0416-313089.

Snoeiafval taxus inzameling

WASPIK – Hoveniersbedrijf Jan Mols in de Benedenkerkstraat in Waspik is bezig met de inzameling van het snoeiafval van de taxus. De lichtgroene scheuten van de taxus zullen worden ingezameld en worden gebruikt bij de ontwikkeling van medicijnen tegen kanker. Mensen kunnen het snoeisel in speciale zakken aanleveren die verkrijgbaar zijn bij de hovenier. Meer informatie op www.hoveniersbedrijfmols.nl.

Kerkdienst

WASPIK – In de Nederlands Hervormde Kerk in Waspik wordt op zondag 25 augustus een dienst gehouden. Deze morgendienst begint om 09.30 uur onder leiding van dominee Hendriksen uit Woudrichem.

Inloopavond brandweer

WASPIK – Om mannen en vrouwen tussen 18 en 45 jaar enthousiast te maken voor een parttime baan als brandweerman of -vrouw houdt de Waspikse brandweer op donderdag 29 augustus om 19.30 uur een inloopavond op de kazerne aan de Stationslaan in Waspik. Er wordt uitleg gegeven over welke taken brandweerlieden hebben, wat van hen verwacht wordt en welke vergoedingen er tegenover staan. Iedereen is welkom.

Vijfde Waspikse Muziekquiz

WASPIK – Op zaterdag 23 november wordt de vijfde Waspikse Muziekquiz gehouden bij eetcafé Hieriest in de Raadhuisstraat in Waspik. Om 20.00 uur start de quiz van zes rondes van ieder elf vragen in elf thema’s. Inschrijven is vanaf heden mogelijk. Een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 personen vanaf 16 jaar. Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro per team, te voldoen op de avond zelf. Vooraf inschrijven kan tot 22 november door een mailtje te sturen naar [email protected] onder vermelding van de teamnaam en het aantal deelnemers.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen