Berichten uit Waspik (week 33)

Foto: Waalwijk.nieuws.nl

Agenda evenementen en activiteiten in Waspik | Week 33 – 2019

Kermis

WASPIK – De jaarlijkse kermis in Waspik wordt gehouden van zaterdag 24 augustus tot en met dinsdag 27 augustus. Op het Dorpsplein en de Raadhuisstraat en zullen zo’n zestien attracties staan voor jong en oud. De kermis is open op zaterdag 24 augustus van 14.00 uur tot 00.00 uur, op zondag 25 augustus van 13.00 uur tot 00.00 uur en op maandag 26 en dinsdag 27 augustus van 13.00 uur tot 00.00 uur; de toegang tot het terrein is gratis. Op de website facebook.com/waspiksekermis is alle informatie over de attracties te vinden.

Toertocht fietsclub ’t Verzetje

WASPIK – De zevende toertocht die fietsclub ’t Verzetje uit Waspik organiseert, wordt gehouden op zondag 8 september om 09.00 uur. De start en finish zijn bij buurthuis ’t Schooltje in de Carmelietenstraat. De toertocht is ruim honderd kilometer en er wordt gereden in groepen van maximaal twaalf personen met een snelheid van 28 kilometer per uur. Meer informatie en inschrijven via www.toertochtverzetje.kiktan.com. Na afloop is er gelegenheid na te zitten met een hapje en een drankje. Inschrijven kan tot 18 augustus.

Vijfde Waspikse Muziekquiz

WASPIK – Op zaterdag 23 november wordt de vijfde Waspikse Muziekquiz gehouden bij eetcafé Hieriest in de Raadhuisstraat in Waspik. Om 20.00 uur start de quiz van zes rondes van ieder elf vragen in elf thema’s. Inschrijven is vanaf heden mogelijk. Een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 personen vanaf 16 jaar. Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro per team, te voldoen op de avond zelf. Vooraf inschrijven kan tot 22 november door een mailtje te sturen naar [email protected] onder vermelding van de teamnaam en het aantal deelnemers.

Kerkdienst

WASPIK – In de Nederlands Hervormde Kerk in Waspik wordt op zondag 18 augustus een dienst gehouden. Deze morgendienst begint om 09.30 uur onder leiding van dominee Hoff uit Rhenen.

Snoeiafval taxus inzameling

WASPIK – Hoveniersbedrijf Jan Mols in de Benedenkerkstraat in Waspik is weer gestart met de inzameling van het snoeiafval van de taxus. De lichtgroene scheuten van de taxus zullen worden ingezameld en worden gebruikt bij de ontwikkeling van medicijnen tegen kanker. Mensen kunnen het snoeisel in speciale zakken aanleveren die verkrijgbaar zijn bij de hovenier. Meer informatie op www.hoveniersbedrijfmols.nl.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden