Grandioze Braderie en Rommelmarkt Koetshuis Landgoed Driessen

Foto: Google Streetview

Hierbij wil woonzorgcentrum Koetshuis te landgoed Driessen u graag uitnodigen om deel te nemen aan onze braderie en rommelmarkt welke wordt gehouden op 7 september 2019 in de tuin van het Koetshuis.

De braderie geeft u de kans om uw nieuwe/zelfgemaakte spullen te presenteren en te verkopen. Ook is er de gelegenheid voor tweedehands spullen, dus rommelmarkt.

Wij organiseren deze braderie voor natuurlijk de gezelligheid, maar ook om een extraatje op te halen voor onze bewoners. Met de opbrengst van onze eigen bezette kramen gaan wij klantgerichte activiteiten organiseren.

Wilt u graag spullen komen verkopen op onze braderie? De kraamhuur voor een braderie plek: € 20.00. Grondplaats rommelmarkt: €10.00. Hier heeft u ook de mogelijkheid voor een kraam a € 20.00. De grondplaatsen zijn 2,5 meter breed en 2.5 meter diep hier kunt u eventueel zelf een kleine partytent en tafeltje mee te nemen.

Op zaterdag 24 augustus kunt u zich inschrijven voor de braderie en rommelmarkt van 10.00 tot 12.00 uur bij Schakelring Koetshuis. Let wel wanneer alle kramen en grondplaatsen verzegd zijn zal de inschrijving beëindigt worden. De huur dient bij inschrijving voldaan te worden, tevens zal u het reglement van de braderie en rommelmarkt ontvangen.

Een restaurant waar u zich kan voorzien van een natje en droogje tegen gereduceerde prijzen zal niet ontbreken. Deze wordt verzorgt door de bewoners commissie van het koetshuis.

De tijd voor dit evenement is van 10.00 tot 16.00 uur. Wij hopen op uw deelname, om er gezamenlijk een bruisende braderie van te maken.

Team Welzijn Koetshuis en de evenementencommissie
Koetshuislaan 701 Waalwijk
0416-301883
[email protected]

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden