Xenos lanceert compleet nieuwe winkelformule in Waalwijk

Burgemeester Nol Kleijngeld heeft vanmorgen de compleet vernieuwde Xenos winkel aan de Stationsstraat in Waalwijk geopend door een lintje door te knippen in bijzijn van Xenos directeur Linda Keijzer.

Xenos lanceerde met de opening haar compleet vernieuwde winkelformule en het daarbij behorende assortiment. Het is een overzichtelijke, frisse winkel waarin klanten door verschillende werelden worden geleid en steeds verrast worden door leuke producten om het thuis gezellig te maken.

Nieuwe uitstraling

Wat is gebleven binnen de vernieuwde formule is het vertrouwde, herkenbare én betaalbare assortiment van wonen, tafelen, food, feest en hobby. Komende zomer wordt het een kleurrijk geheel, want dan staan de zonnige thema’s zoals Mexico, Ibiza en Tropical centraal. Voor zowel binnen als buiten, wonen en tafelen. Ook in het voor Xenos zo typerende foodassortiment zijn bijzondere ingrediënten verkrijgbaar die helpen bij het samenstellen van een heerlijke maaltijd. Nieuw is ook de mogelijkheid om gemakkelijk via een bestelzuil in de winkel online bestellingen te plaatsen. Hierbij hebben klanten de keuze om de bestelling thuis te laten bezorgen of gratis op te halen in de winkels.

Over Xenos

Xenos is de meest verrassende winkel van Nederland. Niet voor niets betekent het Griekse woord Xenos ‘vreemd’. Met bijna 150 winkels is Xenos sinds 1973 een succesvolle winkelformule verspreid over heel Nederland. Dit succes begon binnen de kruideniersformule P. de Gruyter & zn., waar de artikelen uit het Verre Oosten werden geïmporteerd. Vandaag de dag zijn bij Xenos artikelen van over de hele wereld te vinden die leuk, lekker én anders zijn.

Xenos is uitgegroeid tot een keten van woon-, decoratie- en cadeauwinkels waar de leukste producten en accessoires tegen betaalbare prijzen worden verkocht. Vanuit het distributiecentrum in Waalwijk worden de winkels dagelijks bevoorraad met nieuwe producten. Producten die ook op www.xenos.nl te verkrijgen zijn.


Openingsactie Waalwijk.nieuws.nl

Op de Facebookpagina van Waalwijk.nieuws.nl is vandaag een actie gestart vanwege de opening. Namens Xenos mogen we drie prijzen verloten (zie hieronder). Meedoen is simpel. Geef het Facebookbericht een like en deel het bericht op je eigen tijdlijn. Zondag 14 juli maken we de drie winnaars bekend.

Bijzettafeltje
Glazenset
Lama

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden