Summervibes en discoknallers tijdens Swingen in de Stad

Foto: Alexander de Peffer Waalwijk.nieuws.nl

Na een geweldige eerste editie van Swingen in de Stad afgelopen maand is het nu tijd voor het volgende weekend feesten. Dit gaat gebeuren op vrijdag 5 juli en zaterdag 6 juli. De Tavenu heeft in samenwerking met Gemeente Waalwijk en de Horeca uit het centrum van Waalwijk weer een mooi weekend op de planning staan. Beide avonden hebben een ander thema, dus er is voor ieder wat wils dit weekend.

Op vrijdag 5 juli wordt het feestweekend afgetrapt met verschillende DJ’s die de heetste plaatjes komen draaien wat betreft Urban en R&B. De line up is gigantisch met DJ Mitchellito, official DJ SFB, TCHUNA, REGGIE, DJ UBOZZ, MJHill, CHINO & Friends en Hansie. Het wordt een mooie Urban en R&B avond. Deze heren weten hoe ze een feestje bouwen en gaan het Raadhuisplein in Waalwijk hoe dan ook op zijn kop zetten met vette beats!

Voor degene die meer houden van de disco hits is er op zaterdagavond 6 juli een leuk feestje in de stad tijdens het Swingen weekend. Deze avond gaan we los met Disco Snolly. Zij zullen jullie een avond bezorgen in disco stijl. Wat jullie dan kunnen verwachten zijn te gekke disconummers die gedraaid gaan worden deze avond. Maar ook feestplaten en vette partyknallers mogen niet ontbreken. De voetjes gaan dus gegarandeerd van de vloer.

Deze feestjes moet je zeker niet missen op vrijdagavond, zaterdagavond of wat natuurlijk ook kan op beide avonden!

Datum: 5 en 6 juli 2019
Plaats: Raadhuisplein Waalwijk
Tijdstip: 20.00 – 01.00 uur
leeftijd: 16+ id verplicht
Gratis entree


  • Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met onze gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan!
  • Download nu de WaalwijkApp (iOSAndroid) en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
  • KLIK HIER om de nieuwe website van Balkenende Media te bekijken!

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden