Berichten uit Waspik (week 28)

Agenda evenementen en activiteiten in Waspik | Week 28 – 2019

Toertocht Zundappclub

WASPIK – Zondag 14 juli vindt de zesde Waspikse Zundapp en Bromfietsen toertocht plaats. De tocht is bedoeld voor mensen met een bromfiets van minimaal 25 jaar oud; merk maakt niet uit. Deelname aan de tocht bedraagt 8 euro inclusief koffie met versnapering bij aankomst, friet en een consumptie achteraf en een herinnering. Om 09.00 uur is het inschrijven bij Jan Mols (Benedenkerkstraat 33); vertrek is om 11.00 uur. Er is een verkiezing van de mooiste brommer. Brommers kunnen ‘s morgens en ‘s middags vanaf 15.00 uur bekeken worden. Meer info en inschrijven via www.waspikse-zundapp-club.nl.

Erop Uit

WASPIK – Sociaal Contact Waspik organiseert samen met een aantal andere instellingen zomeractiviteiten op verschillende locaties. Zo is er van 8 juli tot 12 augustus op maandag de koffie drinken en spelletjes doen in De Stroming van 14.00 uur tot 16.00 uur. In dezelfde periode is er op woensdag van 10.00 uur tot 11.30 uur de Koffieclub met eventueel spelletjes op wisselende locaties. Op vrijdag van 14.00 uur tot 16.00 uur zijn er op wisselende locaties verschillende activiteiten. Meer informatie via [email protected] of tel. 06-18435995.

Kerkdienst

WASPIK – In de Nederlands Hervormde Kerk in Waspik wordt op zondag 14 juli een dienst gehouden. Deze morgendienst begint om 09.30 uur onder leiding van dominee Van Kapel uit Waspik.

Fiets-3-daagse

WASPIK – Den Bolder in Waspik is bezig met de organisatie van de Fiets-3-Daagse. De tiende editie vindt plaats van dinsdag 6 augustus tot en met donderdag 8 augustus. Deelnemers kunnen kiezen uit drie afstanden: 30, 45 of 60 kilometer. Ze zijn daarbij vrij om elke dag een andere afstand te kiezen. De starttijden zijn dagelijks vanaf 09.00 uur en aankomsttijd is uiterlijk 17.00 uur. Inschrijving kost 8 euro; voorinschrijving kost 6,50 euro tot 1 augustus. Vanwege het jubileum is er onderweg een verrassing. Inschrijven via www.denbolder.nl.

Snoeiafval taxus inzameling

WASPIK – Hoveniersbedrijf Jan Mols in de Benedenkerkstraat in Waspik is weer gestart met de inzameling van het snoeiafval van de taxus. De lichtgroene scheuten van de taxus zullen worden ingezameld en worden gebruikt bij de ontwikkeling van medicijnen tegen kanker. Mensen kunnen het snoeisel in speciale zakken aanleveren die verkrijgbaar zijn bij de hovenier. Meer informatie op www.hoveniersbedrijfmols.nl.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden