Theaterdansweek in laatste week zomervakantie

Foto: KCW

Voor kinderen en jongeren die dol zijn op dansen en theater organiseert Kunstencentrum Waalwijk in de laatste week van de zomervakantie een gezellige Theaterdansweek. Van maandag 12 augustus tot en met vrijdag 16 augustus wordt toegewerkt naar een echte eindvoorstelling. Thema is dit jaar Peter Pan en er zijn nog wat plaatsen beschikbaar.

Deelnemers krijgen vijf dagen lang begeleiding van professionele theater- en dansdocenten. In de eerste vier dagen krijgen ze van 9.00 tot 15.00 les. De vijfde dag (13.00-17.00 uur) staat in het teken van de eindvoorstelling waarbij ouders, familie en bekenden van harte welkom zijn om te komen kijken.

Deelname kost 120 euro per deelnemer (inclusief koekjes en ranja). Op de nieuwe website van Kunstencentrum Waalwijk (www.kunstencentrumwaalwijk.nl) staat een link naar een inschrijvingsformulier. De inschrijving is pas compleet als zowel dit formulier is ingevuld als het bedrag is overgemaakt.
Voor kinderen die liever knutselen en animaties maken is er in de laatste week van de vakantie ook een animatie driedaagse met Jola Hesselberth (o.a. Sesamstraat). Ook hiervoor is een inschrijvingslink te vinden op www.kunstencentrumwaalwijk.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen