R.W.B. tentenkamp 2019 in de reeks van 50 jaar jeugdkamp van v.v. R.W.B.

Foto: RWB

Na 44 jaar jeugdkamp georganiseerd te hebben waarbij de kinderen een hele week doorbrachten in een groepsaccommodatie werd afgelopen vrijdag voor de zesde keer het start sein gegeven voor het jaarlijkse “tentenkamp” voor ongeveer 70 kinderen in de leeftijd variërend van 6 t/m 10 jaar.

Vrijdagavond begon het kamp en na een eerste ronde voetballen werd niet geheel zonder vrees in de schemering aangevangen met een lasergame in het bosgebied naast de voetbalvelden van de Gaard. De zaterdag was helemaal ingevuld door leuke sport en spel activiteiten. Tussendoor konden de kids naar hartenlust ravotten op de van Moonen gehuurde hindernisbaan. Zaterdagavond werden na de tweede ronde voetballen nog een aantal rondjes bingo gedraaid waarna de kinderen op tijd in hun tentje doken. Op zondag werden na de finale wedstrijden onder het genot van een water sproeier nog een groepsspel gespeeld en ter afsluiting stonden er lekkere pannenkoeken klaar voor de lunch. Het spannendste bleef toch het slapen in één van die 40 tentjes die opgesteld stonden op het sportpark. Na de lunch werden de kids totaal vermoeid maar met een (vermoeide) smile op hun gezicht opgehaald door de eveneens blijde ouders om daarna thuis op krachten te komen.

Om alvast in de agenda te zetten: Op vrijdag 11 oktober wordt er een reünie georganiseerd voor iedereen die in de afgelopen 50 jaar wel eens het jeugdkamp van R.W.B. van dichtbij heeft meegemaakt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen