Terrasoptreden ‘The Strugglers’ bij Parkpaviljoen

Foto: The Strugglers

Vanmiddag komt vriendenband The Strugglers naar het Parkpaviljoen voor een gezellig terrasoptreden. Heel vaak samen het podium beklimmen doen ze niet waardoor een optreden van de Strugglers altijd een feestje is, voor de band maar ook voor de bezoeker.

Zo’n twaalf jaar geleden zijn ze begonnen als vriendengroep. De band werd ‘geboren’ op een feestje. Onder invloed van teveel biertjes, met de daarbij behorende overmoedigheid, dachten de vrienden dat het hun wel moest lukken om een band te beginnen. Bijna niemand bespeelde een instrument en daarom namen een aantal vrienden les bij de Music’scool. Al snel kwamen ze erachter dat samen muziek maken super leuk was maar toch ook best moeilijk. Samen een band beginnen bleek in het begin dan ook best een ‘struggle’ te zijn wat meteen de bandnaam verklaart. Na een lange periode van repetities werd er jaarlijks opgetreden in de Mads. Het laatste optreden werd daar medio 2017 gegeven. Sindsdien heeft de bezetting een verandering ondergaan en daarmee werd ook bewust gekozen voor een ander repertoire. Er worden nu vooral rockcovers gespeeld met af en toe een uitstapje naar de blues. Bezetting: Elza Meijers: zang, Erik Klerkx, Joost Klerkx en Frank den Braven: gitaar, Berry Klerkx: drums, William Dalleu: bas.

Kom en oordeel zelf of een optreden na zo’n lange break een ‘struggle’ blijkt te zijn! Een ding is zeker, het optreden zal garant staan voor een gezellige middag . Want, zoals één van de bandleden beloofde: “We gaan er gewoon een mooi fisje van maken….”

Aanvang 15.00 uur, gratis toegang. Geopend van 12.00 tot 18.30 uur. Bekijk de agenda voor andere activiteiten op: www.parkpaviljoenwaalwijk.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen