Alle grote films vanaf voorjaar 2020 te zien in Waalwijkse bioscoop

Impressie foyer
Foto: Bioscoop Waalwijk

De nieuwe bioscoop aan de Professor Asserweg in Waalwijk zal alle grote films gaan vertonen. Dat heeft bioscoopexploitant RSB Cinemas bevestigd. Goed nieuws voor alle inwoners van de Langstraat die voor de blockbusters straks gewoon in Waalwijk terecht kunnen.

De exacte openingsdatum is nog afhankelijk van de oplevering van de ruwbouw door de projectontwikkelaar. “Na de oplevering van de ruwbouw hebben we nog 4 maanden nodig om de bioscoop in te richten en alles uitgebreid te testen, we gaan namelijk niet open voordat alles klopt”, aldus Hamers. “We verwachten dat we in het voorjaar van 2020 open zijn”.

De bioscoop zal een brede programmering gaan bieden met voor elk wat wils. Naast grote actiefilms is er in de vier zalen ruimte voor romantische films, thrillers, animatie, komedie, familiefilms, drama, sciencefiction en zelfs art-house films. “Kortom, alle filmliefhebbers komen aan hun trekken”, bevestigd Joop Hamers, verantwoordelijk voor de marketing van de Waalwijkse bioscoop. “Naast een brede programmering bieden we onze gasten een hoog service- en kwaliteitsniveau met onder andere bediening in de zaal en een uitgebreide menukaart”. Ook komt er een ruime gelegenheid om voor of na de film een hapje en/of drankje te nuttigen zodat de Brabantse gasten zich snel thuis zullen voelen. Ook mindervaliden kunnen gaan genieten van het unieke bioscoopconcept want alle zalen worden rolstoeltoegankelijk.

De naam van de bioscoop staat nog niet vast. Hier wordt op dit moment nog onderzoek voor gedaan. “We zijn al diverse keren de straat op gegaan in de regio om onderzoek te doen naar een geschikte naam omdat we willen dat deze een lokaal karakter krijgt”, legt Hamers uit. “Het concept van de Waalwijkse bioscoop wordt uniek in Nederland en daarom is het belangrijk dat we dit ook in de naam van de bioscoop laten terugkomen”.


  • Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met onze gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan!
  • Download nu de WaalwijkApp (iOSAndroid) en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden