Waalwijker Ugur Gursoy ‘Beste Klusser’ van Tilburg en omstreken

Foto: Ugur Gursoy

Amsterdam  – Ugur Gursoy uit Waalwijk streed zaterdagmiddag op de Hornbach Bouwplaats in Amsterdam mee om de titel ‘Beste Klusser van Nederland’ en de bijbehorende Gouden Hamer.

Hij plaatste zich voor de finale na winst van de regionale kwalificatiewedstrijd bij Hornbach in Tilburg. De overwinning pakte hij nèt niet, maar de titel ‘Beste Klusser van Tilburg en omstreken’ heeft hij wel binnen!

Landelijk namen duizenden klussers deel aan de kwalificaties die plaatsvonden in de veertien vestigingen van Hornbach. De eindstrijd, waar doe-het-zelvers van Groningen tot Limburg aan meededen, was een spectaculaire afvalrace met verschillende proeven, gebaseerd op de elementen aarde, wind, vuur en water.

Ugur Gursoy eindigde bij de laatste drie en gaat met een zilveren hamer naar huis. “Helaas heb ik net niet gewonnen maar ik vond het geweldig om mee te mogen doen vandaag. Ik ben met een hele horde aan fans naar Amsterdam gekomen maar helaas net niet gewonnen. Het was nek-aan-nekrace op het laatst maar ik Rauf was gewoon beter en ik gun hem die goude hamer ook van harte”, aldus Ugur.

Rauf Morad uit Vlaardingen won zaterdagmiddag de titel en ging met de gouden hamer naar huis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen