Eerste editie RKC Live ‘Langste Tafel van de Langstraat’ levert € 43.850 op!

Foto: RKC Waalwijk

Na het succes van het CharityDinner in 2015 en 2016, de Leeuwen van de Langstraat in 2017 en 2018 was het donderdag 13 juni 2019 tijd voor RKC Live ‘De Langste Tafel van de Langstraat!’ Deze spetterende dinershow leverde €43.850 op voor Stichting Samen RKC.

Ruim 400 gasten genoten op het evenemententerrein van het Mandemakers Stadion van live entertainment & een overheerlijk diner aan de Langste Tafel van de Langstraat. Op deze geheel verzorgde avond verschenen niemand minder dan Lange Frans (met een speciale RKC-rap), Glennis Grace en Jeroen van der Boom op de bühne. Instrumentaal werden zij begeleid door de enige echte ‘Vrienden van Amstel Live-band’. Het diner was volledig in handen van Cookaholics, die een heerlijk 4-gangendiner serveerde aan de meer dan 40 meter lange tafel.

Als klap op de vuurpijl werden er fraaie kavels geveild op de veiling. Onder andere een Rolex, diverse voetbalreizen en shirts leverde mooie biedingen op. Ruim €43.850 Werd er opgehaald voor Stichting Samen RKC. Deze maatschappelijke tak van RKC Waalwijk staat voor samenwerken aan een respectvol samenleven, talentontwikkeling en gezond leven in regio De Langstraat. Stichting Samen RKC organiseert deze projecten en activiteiten geheel kosteloos voor de deelnemers. De stichting richt zich op verschillende doelgroepen en gebruikt de verbindende kracht van sport om jong en oud te activeren.

We willen alle gasten hartelijk danken voor hun komst. Het was een waar genoegen jullie te mogen ontvangen en we zien jullie graag komend seizoen in de Eredivisie terug in het Mandemakers Stadion!

Meer informatie over Stichting Samen RKC: http://www.samenrkc.nl/.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen