Jochem en Kamiel doen mee aan de Barrel Challenge 2019 voor een goed doel!

Foto: Jochem en Kamiel

Na een lange voorbereidingstijd, is het eindelijk zo ver! Jochem van Woensel en Kamiel van Riel gaan van 22 t/m 27 juni de Barrel Challenge 2019 rijden!

Naast de verwachting dat dit een geweldig roadtrip-avontuur zal worden, doen ze dit ook om een goed doel te ondersteunen wat hun nauw aan het hart ligt en waarvan ze hopen dat iedereen dat gevoel deelt.

Stichting Zevenmijlslaarzen (https://www.zevenmijls-laarzen.nl/) wil het voor elk kind mogelijk maken om op schoolreisje te kunnen. Ongeacht de thuissituatie, welke het wel of niet mogelijk maakt hieraan deel te nemen, draagt de stichting de kosten voor het busvervoer tijdens een schoolreisje.

Als betrokken vaders en ondernemers, zullen Jochem en Kamiel zichzelf inzetten om deze stichting financieel te ondersteunen. En daarvoor hebben ze jullie hulp hard nodig!

Wat gaan ze doen: 6 dagen door Oost-Europa rijden met ongeveer 300 andere teams/auto’s, de verwachting is dit in 3000 km te kunnen doen. Alle kosten komen voor de rekening van Jochem en Kamiel, zodat het volledige sponsorbedrag geschonken kan worden en aangewend wordt voor het busvervoer tijdens de schoolreisjes. En je sponsoring kan al vanaf slechts € 0,01 per gereden kilometer! Meer mag natuurlijk ook!

Binnenkort volgt meer informatie en zullen ze jullie meenemen in hun voorbereidingen, met hierbij alvast een tipje van de sluier….. De auto waarmee ze de tocht gaan rijden!

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden