André Hazes komt met zijn band naar Waalwijk

Vrijdag 23 augustus a.s. treedt André Hazes live op met zijn band. Dit optreden wordt ondersteund door DJ Calvin, Rene Schuurmans, Henk Dissel, Thom Craane en Alex.

Het optreden vindt plaats in hartje Waalwijk op het Unnaplein. Naar aanleiding van de vele grote evenementen in Waalwijk zoals Levenslied, huldiging Maarten vd Weijden, Straattheater, Swingen in de stad is Waalwijk door de grotere organisatiebureaus opgevallen. Maar ook artiesten die hier zijn geweest zijn zeer enthousiast om in Waalwijk te spelen. Daardoor komt het tv-programma “Muziek op het plein” van AVROTROS op 26 juni naar Waalwijk. Dit heeft er mede toe geleid dat we zo’n grote artiest als Andere Hazes met band kunnen laten optreden.

Jongerencentrum “De Tavenu” is de grote initiator van deze evenementen, dus ook de komst van André Hazes. De Tavenu kan dit niet alleen. In samenwerking met Horecacentrum Waalwijk en de gemeente Waalwijk is het gelukt om dit grote evenement naar Waalwijk te halen. Voor de Tavenu is het van belang dat jongeren mee moeten kunnen organiseren en dat veel jongeren kunnen genieten. Dat dit evenement met vele vrijwilligers van de Tavenu tot stand komt, zoals de vele andere activiteiten, moge duidelijk zijn.

André Hazes

André Hazes Jr scoorde als 13- jarige zijn eerste hit in 2007 met “Bedankt mijn vriend”, een postuum duet met zijn vader. In 2014 bracht de Nederlandstalige zanger zijn eerste solo album “Mijn beste vriend” uit. Vervolgens was hij als jurylid te zien in het SBS- programma “Bloed, zweet en tranen”, de zoektocht naar Nederlandstalig zangtalent. Een grote doorbraak volgde toen Andere Hazes Jr het nummer “Ik leef mijn eigen leven” vertolkte voor het tv programma “De beste zangers”. Het leverde hem zijn eerste nummer-1 hit op en meer dan 6 miljoen views op Youtube. Afgelopen jaar scoorde hij een gouden plat en hitsingle met “Leef”, dit is ook het thema van de show: Vier het leven.

Vrijdag 23 augustus gaat het concertterrein (Unnaplein) om 19.00 uur open waarna om 20.00 uur het evenement begint, het concert eindigt om 01.00 uur. De toegangskaarten zijn 12,50 euro en alleen via ticketpoint.nl te koop. Toegang 18+. De kaarten zijn vanaf 27 mei a.s. in de verkoop.

Zorg dat je bij dit Waalwijks feestje aanwezig kunt zijn, koop op tijd je kaartje.


  • Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met onze gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan!
  • Download nu de WaalwijkApp (iOSAndroid) en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden