Berichten uit Waspik (week 21)

Agenda evenementen en activiteiten in Waspik | Week 21 – 2019

Oud papier

WASPIK – Zaterdag 25 mei gaan vrijwilligers van de Nederlands Hervormde Kerk weer op pad om oud papier op te halen in Waspik. Vanaf 8.30 uur zal de speciale vrachtwagen het dorp doorkruisen om papier dat aan straat is gezet mee te nemen. De opbrengst van deze maandelijkse actie is een belangrijke bron van inkomsten voor de kerk.

Music4MS

WASPIK – Op zaterdag 25 mei wordt er een benefietconcert gehouden voor het Nationaal MS Fonds. Onder de titel Music4MS zullen popkoor Undercover, The Little River Band en Woodstock Tribute Band een optreden verzorgen. Het concert begint om 20.30 uur; de zaal gaat open om 20.00 uur. Kaarten zijn à 17,50 euro verkrijgbaar via www.music4ms.nl.

Blokhut

WASPIK – Om De Blokhut aan de burgemeester Couwenbergstraat in Waspik te behouden, zijn er plannen om het eigendom over te dragen aan postduivenvereniging De Reisduif en middels een op te richten stichting gelden bijeen te brengen voor het nodige onderhoud van het gebouw. Om die plannen te kunnen realiseren is vanuit de gemeente Waalwijk de voorwaarde gesteld dat er voldoende draagvlak binnen de Waspikse bevolking moet zijn. Dat draagvlak wordt gemeten aan reacties via de mail ([email protected]) of middels een briefje in de brievenbus van De Blokhut waarin Waspikkers aangeven De Blokhut te willen behouden. Reacties moeten voor 26 mei binnen zijn.

15 jaar Boldertheater

WASPIK – Dit seizoen bestaat Boldertheater in Waspik 15 jaar. Dat wordt gevierd met zeven bijzondere cross-over concerten met Waspikse coryfeeën. Zo zijn er ondermeer voorstellingen van Mark van de Veerdonk, Andy Marcelissen, Christel de Laat en Mannen van Naam. De kaartverkoop is gestart via www.denbolder.nl.

Kerkdienst

WASPIK – In de Nederlands Hervormde Kerk in Waspik wordt op zondag 26 mei een dienst gehouden. Deze morgendienst begint om 09.30 uur onder leiding van dominee Van Kapel uit Waspik.

Atak Beach

WASPIK – Op zaterdag 1 en zondag 2 juni organiseert VC Atak’55 de vierde editie van Atak Beach op het Dorpsplein in Waspik. Zaterdag wordt er op verschillende niveaus competitief gevolleybald. Zondag is bedoeld voor recreatieve volleyballers, club en vriendenteams dus. Zaterdag is er om 19.00 uur een demonstratiewedstrijd van Van Gestel & Braakman waarna een Beachfeest met DJ Jim Vane volgt. Inschrijven op verschillende niveaus is mogelijk via www.atak55.nl.

Workshop Levenslust

WASPIK – Frederique de Beer verzorgt op woensdag 5 juni een workshop Levenslust in Den Bolder in Waspik. In een creatieve workshop wordt een moodboard gemaakt door mensen die hun doelen met betrekking tot toekomst, werk en relaties helder willen krijgen. Aan de hand daarvan geeft De Beer tips over hoe onderscheid te maken tussen gevoel en denken. De workshop duurt van 19.30 uur tot 21.30 uur; kosten voor deelname bedragen 25 euro.

Binnenhof lentemarkt

WASPIK – In het Binnenhof in het centrum van Waspik wordt op zaterdag 8 juni een lentemarkt gehouden. Alle winkeltjes zijn open en er zijn gasten die spullen laten zien. Ook Lunchroom het Binnenhof is open. De lentemarkt duurt van 10.00 uur tot 16.00 uur; de toegang is gratis.

Avond-4-Daagse

WASPIK – De Waspikse Avond-4-Daagse wordt gehouden van dinsdag 11 juni tot en met vrijdag 14 juni. Deelnemers kunnen kiezen uit routes van 3, 5, 10 en 15 kilometer; start en finish zijn dagelijks om 18.30 uur bij Den Bolder. De voorinschrijving vindt plaats op zaterdag 8 juni van 11.00 uur tot 16.00 uur in Den Bolder; kosten voor deelname bedragen dan 4 euro. Inschrijving daarna is mogelijk op de startdag, dinsdag 11 juni vanaf 15.00 uur; kosten bedragen dan 6 euro. Inschrijven via www.denbolder.nl is ook mogelijk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen