Berichten uit Waspik (week 19)

Agenda evenementen en activiteiten in Waspik | Week 19 – 2019

Garagesale

WASPIK – Op zaterdag 18 mei wordt er in Waspik van 09.00 uur tot 16.00 uur een Garagesale gehouden. Zeker zestig adressen doen mee aan de verkoop, waarbij ze gebruikte spullen vanuit de garage of oprit te koop aanbieden. Opgeven als deelnemer kan tot 12 mei door een mail te sturen naar [email protected]. Deelname bedraagt 2,50 euro.

Wandelen in Waspik

WASPIK – Onder de noemer ‘Wandelen in Waspik’ wordt er op woensdag 1 mei vanaf 10.30 uur gewandeld in en rond Waspik. Start- en eindpunt zijn Den Bolder. Er wordt afhankelijk van de deelnemers vooraf afgestemd hoe lang de route wordt. Indien gewenst kunnen deelnemers na afloop aanschuiven bij de Soepgroep in Den Bolder waar ze voor 0,50 euro soep met brood kunnen nuttigen.

Blokhut

WASPIK – Om De Blokhut aan de burgemeester Couwenbergstraat in Waspik te behouden, zijn er plannen om het eigendom over te dragen aan postduivenvereniging De Reisduif en middels een op te richten stichting gelden bijeen te brengen voor het nodige onderhoud van het gebouw. Om die plannen te kunnen realiseren is vanuit de gemeente Waalwijk de voorwaarde gesteld dat er voldoende draagvlak binnen de Waspikse bevolking moet zijn. Dat draagvlak wordt gemeten aan reacties via de mail ([email protected]) of middels een briefje in de brievenbus van De Blokhut waarin Waspikkers aangeven De Blokhut te willen behouden. Reacties moeten voor 22 mei binnen zijn.

Kerkdienst

WASPIK – In de Nederlands Hervormde Kerk in Waspik wordt op zondag 12 mei een dienst gehouden. Deze morgendienst begint om 09.30 uur onder leiding van dominee Van Kapel uit Waspik.

Mamacafé Waspik

WASPIK – Mamacafé Waspik is een initiatief om ouders en jonge kinderen samen te brengen. Het is een maandelijks samenkomen met een wisselend thema of activiteit. Vrijdag 17 mei verzorgt om 10.00 uur yogadocente Wilhelmina Arjaans een workshop ‘yoga met je dreumes of peuter’. Het Mamacafé is elke derde vrijdag van de maand open van 10.00 tot 11.30 uur in Den Bolder in Waspik. Voor de (grotere) kinderen is er volop speelgoed. De toegang is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening. Ook ouders en kinderen van omliggende plaatsen zijn welkom.

Songs4you

WASPIK – Vocalgroep De Longstreetsingers houdt op zondag 19 mei een korenmiddag in Den Bolder in Waspik. Aan het programma werken mee De Longstreetsingers, koor Arabesk, Musicalgroep Next en zanggroep Très Jolie. Zij brengen een luchtig en gevarieerd programma. De middag duurt van 13.30 uur tot ongeveer 17.00 uur. Kaarten à 4 euro zijn te reserveren via [email protected].

Music4MS

WASPIK – Op zaterdag 25 mei wordt er een benefietconcert gehouden voor het Nationaal MS Fonds. Onder de titel Music4MS zullen popkoor Undercover, The Little River Band en Woodstock Tribute Band een optreden verzorgen. Het concert begint om 20.30 uur; de zaal gaat open om 20.00 uur. Kaarten zijn à 17,50 euro verkrijgbaar via www.music4ms.nl.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden