Sprang-Capelle viert Koningsdag

Koningsdag Sprang-Capelle begon zaterdagmorgen met een aubade op het Raadhuisplein. De scholen kwamen hier bij elkaar om samen de aftrap van het feest te verzorgen.

KLIK HIER voor meer foto’s van de rommelmarkt bij de Hervormde Kerk.

Vervolgens waren er allerlei activiteiten in het dorp zoals de rommelmarkt bij de Hervormde Kerk. Naast de verkoop van veel tweedehands spullen was er voor jong en oud van alles te doen. Voor de kinderen was er een springkussen en voor volwassenen en grotere jeugd was er onder andere een schiettent. In het Jeugdcentrum vond er een loterij plaats met heel veel prijzen. Ook kon er genoten worden van lekkere friet, een snack of een heerlijk portie vers gebakken kibbeling.

Een stuk verderop bij het evenemententerrein aan de Oudestraat zorgden buien voor natte luchtkussens die door de vrijwilligers van Oranjevereniging Wilhelmina in alle ijver weer werden drooggemaakt. De kinderen vermaakten zich ondertussen prima in de grote tent waar luchtkussens voor de kleinsten stonden en een langwerpig luchtkussens waarop turnkunsten gedaan konden worden.

Sprang-Capelle heeft de 52e verjaardag van Koning Willem-Alexander uitbundig gevierd waarbij, achteraf gezien, het weer niet eens echt tegenviel.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen