Berichten uit Waspik (week 17)

Agenda evenementen en activiteiten in Waspik | Week 17 – 2019

Koningsdag

WASPIK – Op zaterdag 27 april beginnen de activiteiten van Koningsdag in Waspik om 08.00 uur met het luiden van de klokken. Om 10.15 uur is het vertrek van de versierde fietsen- en karrentocht bij de vijver in de Binnenbijster, gevolgd door de aubade met de harmonie bij het Binnenhof. Er worden om het milieu te sparen geen ballonnen opgelaten, maar een bellenblaasfestijn gehouden. Daarna is er een vrijmarkt op het Dorpsplein met een oranje Rad van Fortuin, spelletjes, schminken en ballonfiguren vouwen met aansluitend een fietspuzzeltocht. Voor de senioren in De Stroming is er een middag met muziek van accordeon-duo Just Together. Meer informatie op www.oranje-waspik.nl.

Dance the night away

WASPIK – Op vrijdag 26 april wordt in Den Bolder in Waspik voor de eerste keer Dance the night away georganiseerd. Een aantal zangers en zangeressen zullen disco-liedjes zingen uit de jaren 60, 70 en 80. DJ Pim zorgt voor de overige muzikale invulling. De avond begint om 20.30 uur; de zaal gaat open om 20.00 uur. Kaarten zijn te reserveren à 9 euro via www.denbolder.nl.

Galerie Den Bolder

WASPIK – Bij Galerie Den Bolder is van 24 april tot 29 mei een expositie te zien met schilderijen van de twee schildersgroepen van ART09 en beelden van Maria Hoeks van den Bijgaart. De werken van de schildergroepen zijn gemaakt onder leiding van docente Anita Jansen. De beelden van Hoeks zijn gemaakt vanuit het motto: “Blijf spelen als een kind.” De opening van de expositie is op donderdag 25 april om 19.30 uur. Daarna is de expositie gratis te zien tijdens openingsuren van Den Bolder.

Kerkdienst

WASPIK – In de Nederlands Hervormde Kerk in Waspik wordt op zondag 28 april een dienst gehouden. Deze morgendienst begint om 09.30 uur onder leiding van prop. A. de Wit uit Utrecht.

Music4MS

WASPIK – Op zaterdag 25 mei wordt er een benefietconcert gehouden voor het Nationaal MS Fonds. Onder de titel Music4MS zullen popkoor Undercover, The Little River Band en Woodstock Tribute Band een optreden verzorgen. Het concert begint om 20.30 uur; de zaal gaat open om 20.00 uur. Kaarten zijn à 17,50 euro verkrijgbaar via www.music4ms.nl.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden