Het voorjaar is begonnen. De schoonmaak en het opruimen bij u ook? Dan zoekt Stichting Tess u!

Foto: Stichting Tess

Als u kleding, textiel, schoenen, riemen, beddengoed (geen dekbedden en kussens), gordijnen (zonder haken) weg gaat doen denk dan aan het schenken aan een goed doel. Stichting Tess maakt u daar heel blij mee. Met de opbrengst van deze goederen komt de dolfijn ondersteunde therapie voor weer een volgend kind op de wachtlijst dichterbij.

We ontvangen de goederen graag in zakken, dozen of tassen. Stichting Tess is een door het CBF erkend goed doel en ze haalt gelden op om dolfijn ondersteunde therapie voor kinderen met een beperking in de leeftijd van 4 t/m 18 jaar mogelijk te maken. Deze therapie heeft bewezen een belangrijke aanvulling in de dagelijkse ontwikkeling van kinderen met beperkingen te zijn en voor een hogere kwaliteit van leven voor kind, ouders en hun omgeving te kunnen zorgen. Dit doet de stichting in een organisatie waar zowel bestuur als vrijwilligers gratis hun werkzaamheden doen en de ouders via ouderparticipatie mee helpen om geld op te halen voor alle kinderen op de wachtlijst. Zie voor meer informatie www.stichtingtess.nl of volg stichting Tess via haar Facebook pagina Stichting Tess.

We komen de spullen graag bij u ophalen. U kunt bellen naar 06-28807397 of mailen naar [email protected] en we maken een afspraak wanneer we dat doen.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden