Berichten uit Waspik (week 15)

Agenda evenementen en activiteiten in Waspik | Week 15 – 2019

Koningsspelen

WASPIK – De basisscholen De Veste en De Burg houden op vrijdag 12 april gezamenlijk de Koningsspelen. De kleuters blijven op school bij De Veste; leerlingen vanaf groep 3 hebben een sportief programma op Sportpark Elzenhage. De Koningsspelen duren van 08.30 uur tot 14.00 uur.

Paasbingo

WASPIK – Voetbalvereniging The White Boys uit Waspik houdt op woensdag 17 april een Paasbingo in de kantine aan de Lindenheuvel in Waspik. Vanaf 19.30 uur worden er verschillende rondes gespeeld. Een bingokaart kost 10 euro inclusief koffie, thee en iets lekkers. Er zijn mooie prijzen te winnen.

Wandelen in Waspik

WASPIK – Onder de noemer ‘Wandelen in Waspik’ wordt er op woensdag 10 april vanaf 10.30 uur gewandeld in en rond Waspik. Start- en eindpunt zijn Den Bolder. Er wordt afhankelijk van de deelnemers vooraf afgestemd hoe lang de route wordt. Indien gewenst kunnen deelnemers na afloop aanschuiven bij de Soepgroep in Den Bolder waar ze voor 0,50 euro soep met brood kunnen nuttigen.

Lezing Sixties

WASPIK – Heemkundekring Op ’t Goede Spoor uit Waspik organiseert op donderdag 18 april een lezing in buurthuis ’t Schooltje in Waspik. De lezing wordt gehouden door Kitty de Leeuw. Zij vertelt over jongerenculturen in Brabant in de jaren zestig. De lezing begint om 20.00 uur en is gratis toegankelijk voor leden van de heemkundekring; niet-leden betalen 3,50 euro.

Kerkdienst

WASPIK – In de Nederlands Hervormde Kerk in Waspik wordt op zondag 14 april een dienst gehouden. Deze morgendienst begint om 09.30 uur onder leiding van dominee Van Kapel uit Waspik.

Mamacafé Waspik

WASPIK – Mamacafé Waspik is een initiatief om ouders en jonge kinderen samen te brengen. Het is een maandelijks samenkomen met een wisselend thema of activiteit. Vrijdag 19 april komt er om 10.00 uur een muziekdocente van Kunstencentrum Waalwijk voor een workshop Peuterdans. Het Mamacafé is elke derde vrijdag van de maand open van 10.00 tot 11.30 uur in Den Bolder in Waspik. Voor de (grotere) kinderen is er volop speelgoed. De toegang is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening. Ook ouders en kinderen van omliggende plaatsen zijn welkom.

Lenteconcert

WASPIK – Den Bolder Blaasconcerten houdt op dinsdag 23 april een Lenteconcert in Den Bolder in Waspik. Aan het concert werken mee Pro Musica uit Etten-Leur onder leiding van Ton Wijngaards en Entre Nous uit Teteringen onder leiding van Ad de Klijn. De middag begint om 14.00 uur; de toegang is gratis. Meer info op www.denbolder.nl.

Vacature voor assistent trainer-coach vv Waspik

WASPIK – Voor het komend seizoen is voetbalvereniging Waspik op zoek naar een gedreven assistent trainer-coach voor de selectie. Samen met hoofdtrainer Eugène van der Heijden is de trainer-coach verantwoordelijk voor de trainingen op dinsdag en donderdag en het begeleiden en coachen van het tweede elftal op zondag. Kandidaten kunnen voor verdere informatie contact opnemen met Jan Fitters via tel. 06-39271937 of mail: [email protected].

Garagesale

WASPIK – Op zaterdag 18 mei wordt er in Waspik van 09.00 uur tot 16.00 uur een Garagesale gehouden. Naar verwachting zestig adressen doen mee aan de verkoop, waarbij ze gebruikte spullen vanuit de garage of oprit te koop aanbieden. Opgeven als deelnemer kan tot 20 mei door een mail te sturen naar [email protected]. Deelname bedraagt 2,50 euro; de opbrengst gaat naar een goed doel.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen