Huis van Waalwijk zoekt vrijwilligers

Foto: KCW

Het Huis van Waalwijk (oude raadhuis) organiseert steeds meer activiteiten (o.a. Huis van Sinterklaas, exposities, rondleidingen en evenementen) en daar zijn vrijwilligers voor nodig.

Heeft u wat tijd over om Waalwijk een stukje levendiger en mooier te maken? Meld u dan nu aan als vrijwilliger!

Activiteiten die vrijwilligers kunnen uitvoeren zijn het verzorgen van rondleidingen door het gebouw, het houden van toezicht tijdens openstellingen, de rol als gastheer/gastvrouw en het verrichten van kleine onderhoudswerkzaamheden aan het gebouw.

De Stichting Huis van Waalwijk is in 2013 opgericht. Deze stichting heeft zich als doel gesteld het voormalig Raadhuis, gelegen aan het Raadhuisplein van Waalwijk, open te stellen voor uiteenlopende cultureel-maatschappelijke en kunstzinnige activiteiten. Het gebouw is een Rijksmonument.

In het najaar van 2019 vinden er twee exposities plaats, nl. Een foto-expositie in het kader van GO Waalwijk (september), daarna een expositie gewijd aan grafisch werk (oktober) en vervolgens is het alweer tijd voor het Huis van Sinterklaas (november).

Kijk op www.huisvanwaalwijk.nl voor meer informatie over het Huis van Waalwijk. Wanneer u ge├»nteresseerd bent, of vragen hebt, verzoeken wij u een mail te sturen naar [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden